Arti-Shock

Expositie is afgelopen

ZOUT in Arti-Shock

Tentoonstelling 09-05-2021 t/m 27-05-2021 > Rijswijk
Arti-Shock ZOUT in Arti-Shock
In september 2019 was op Texel de expositie ‘Arti Shock met een vleugje zout’ te zien. Het was een groepsexpositie van Texelse kunstenaars en leden van kunstenaarsverenging Arti-Shock uit Rijswijk. De bedoeling was dat in 2020 een gezamenlijke expositie zou plaatsvinden in Rijswijk. Vanwege de corona pandemie werd die expositie afgelast en uitgesteld naar 2021.

De kunstenaars van Texel zijn nu te gast in Rijswijk en samen met leden van Arti-Shock is er weer een gevarieerde expositie samengesteld met schilderijen, grafisch werk, fotografie en beelden.

In de expositie is werk te zien van de Texelse kunstenaars Marijke Bakker, Mieke de Boer, Edwin Eduard Boering met zijn gast Irene Bernardt, Klarina Combé, Marja van Etten, Jolet Leenhouts en Quub. Van de kant van vereniging Arti-shock is door Mary Bezembinder, Sonja van der Burg, Greta Cune, Claire Delperdange en Joep Fransen werk ingebracht.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

4 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock
Time: 0.027