Anthèl Reijnders

Expositie is afgelopen

Identity-Art bij de Meentwerf (Mierenmeent 127, Hilversum)

Tentoonstelling 02-07-2022 t/m 02-10-2022 > Hilversum
Anthèl Reijnders Identity-Art bij de Meentwerf (Mierenmeent 127, Hilversum)
'Een dagje vrij' de serie van vier seizoenen hangt ook in de Meentwerf.
Anthèl Reijnders Identity-Art bij de Meentwerf (Mierenmeent 127, Hilversum) (2)
Dressed-up, uit de serie Childrens Playground. Een aan streetart grenzende serie over kinderen.
Identity-art ontstaat uit liefdevolle verhalen en bestaande foto's van mensen. Digitale collages met een specifieke lifestyle, geschiedenis of gedroomde toekomst. Met visie en humor. Veel werken worden gemaakt in opdracht. Bij de Meentwerf hangt vrij werk.

Kunstwerken met een verhaal.
In verschillende disciplines (conceptuele kunst, digitale fotobewerking en mixed media) laat ik zien hoe mensen mij inspireren. Hoe zij leven, tegen welke achtergrond van culturele en morele kaders. Deze persoonlijke normen en waarden probeer ik te vangen in kunst. Als kunstenaar en grafisch ontwerper.

Conceptual ART
In deze reeks van conceptuele kunstwerken onderzoek ik het hele spectrum van identiteit en vrijheid. Vrijheid binnen en buiten de kaders van de maatschappij.

Identity-ART
Een kunstwerk over lifestyle en identiteit. Over herinneringen, dromen en waarden. Dat is voor iedereen een ander bijzondere ervaring. Identity-ART verbindt en laat je steeds opnieuw je eigen belangrijke waarden zien. Positief en stimulerend.

Mixed Media Schilderijen
Een schilderij van een situatie, een houding of een gebaar. Hoe de geportretteerde op dàt moment het leven beleefd... die ultieme persoonlijke ervaring van het moment wil ik overbrengen.

Grafische Ontwerpen
Hiervoor verwijs ik naar mijn website www.vanthel.nl

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht naar Anthèl Reijnders




Time: 0.017