Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Wat komt er op je pad?

Tentoonstelling 03-03-2021 t/m 14-03-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Wat komt er op je pad?
Expositie van werkstukken van 17 kunstenaars rond het thema ‘Wat komt er op je pad?’.

Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar zijn veel reacties op gekomen uit de hele regio. Het resultaat is een tentoonstelling waarin werken te zien zijn van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Willem Komduur, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder, Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens-Tijdeman, Minie Vos en Janny Oostenbrink.

Er zijn schilderijen, digitale kunst, een beschilderde kom en quiltwerk te zien. De makers hebben in korte teksten aangegeven hoe hun werk bij het thema past. De werkstukken gaan onder andere over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

Bezoekers mogen hun favoriete werkstuk kiezen.

Bezoek is welkom op elke dag, maar maak eerst een afspraak via beeldbrengers@gmail.com.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers




Time: 0.023