IMPAKT Centrum

Expositie is afgelopen

Online event Evgeny Morozov

Tentoonstelling 27-05-2021 t/m 27-05-2021 > Utrecht
Volgende week op 27 mei organiseren we een bijzonder online event met Evgeny Morozov bij IMPAKT over democratie, autonomie en ‘digital agency’: hoe houden we controle over onze data? De uit Belarus afkomstige schrijver en onderzoeker Evgeny Morozov raakte door het autoritaire politieke klimaat van zijn land van herkomst gefascineerd met de politieke en sociale gevolgen van technologie. Morozov zal in zijn talk en live Q&A deze onderwerpen bespreken en er verder op ingaan.

Het event is onderdeel van het web-project We Are Data. We Are Data richt zich op de complexiteit van data en technologie, en hoe we daarmee om kunnen gaan door o.a. exclusieve lezingen van internationale experts op het gebied van kunst, sociale wetenschappen en technologie. Zo kunnen we samen nadenken over belangrijke vraagstukken met betrekking tot data. Meer informatie over het web-project en het event, kunt u hier vinden: https://impakt.nl/events/2021/talk/evgeny-morozov-in-search-of-digital-agency/
IMPAKT Centrum Utrecht

IMPAKT biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context. Wij organiseren het hele jaar door activiteiten, zoals IMPAKT Works, een artist-in-residence project, en IMPAKT Events, een regelmatige serie van presentaties en vertoningen die draaien om een bepaald thema, beweging of kunstenaar. Het IMPAKT Channel is een platform waar kunstprojecten gepresenteerd kunnen worden die gemaakt zijn voor het internet, samen met geselecteerde programma’s van film en videokunst.

Contact

IMPAKT Centrum
Lange Nieuwstraat 4
3512 PH Utrecht
Nederland
Tel: 030 2944493

www.impakt.nl
Routekaart
128 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar IMPAKT Centrum
Time: 0.025