Maartje I Jansen

Expositie is afgelopen

Groepsexpositei xpositie 'Groen Licht'

Tentoonstelling 19-11-2022 t/m 01-04-2023 > Quintus, Kampen
Groen en licht, twee beeldelementen die tot de verbeelding spreken en daarom dit seizoen de titel van de komende docentenexpositie in Quintus. Groen licht bevat schilderijen en tekeningen, keramiek, installaties en grafiek en er is werk te koop bij de ‘tekenkribbe’. Naast het geëxposeerde werk is er een speciaal voor deze tentoonstelling door Amarins Yntema en Maartje I Jansen gemaakte muurschildering én presenteert Grafiekcollectief NUL38 tijdens de opening hun eerste gezamenlijke product.

Met deze groepstentoonstelling laat Quintus zien wat zij als kunstencentrum met haar professionals te bieden heeft. De feestelijke opening van de expositie is op zaterdag 19 november om 12.00 uur. Groen Licht is te zien tot 1 april 2023 in het gebouw van Quintus aan de Vloeddijk 38 tijdens de reguliere openingstijden. Gratis entree.
Maartje I Jansen Dedemsvaart
De Oase van Lyon, acrylverf op doek, 60x80 cm
Maartje I Jansen Dedemsvaart (2)
Bermverbannelingen, aquarelkrijt op papier, 29,7 x 42 cm
Maartje I Jansen Dedemsvaart (3)
Door de struiken, gouache op houten paneel
Maartje I Jansen Dedemsvaart (4)
In de kas, droge naald & linosnede, 39,5 x 29 cm

Geschilderde herinneringen

Vangt momenten in dynamische schilderijen, tekeningen en grafische technieken. Verkoopt originele prenten en schilderijen en maakt werk in opdracht van jouw bijzondere herinnering.

Openingstijden

Atelierbezoek op afspraak door te bellen of mailen.

Stuur een bericht naar Maartje I Jansen




Time: 0.019