POST

Expositie is afgelopen

Through the Gate, darkly

Tentoonstelling 10-07-2020 t/m 09-08-2020 > Nijmegen
POST Through the Gate, darkly
Design: Studio Questionmark
Vanwege het onvermogen om elkaar fysiek te ontmoeten door COVID-19 zijn kunstenaars Joeri Woudstra en Audrey Large deze editie van Expoplu Experiment online begonnen. Ze zijn de dialoog aangegaan in een gedigitaliseerde versie van de Expoplu tentoonstellingsruimte. In een korte werkperiode transformeren ze nu ook de fysieke expositieruimte van Expoplu in een sprankelend, levendig atelier, resulterend in de expositie ‘Through the Gate, darkly’. Woudstra en Large krijgen de vrije hand om binnen de muren van de tentoonstellingsruimte een nieuw (gezamenlijk) werk te creëren. Ze verlengen het werk naar buiten de traditionele muren, het virtuele in. De fysieke zaal is een poort naar de virtuele ruimte, waar de bezoeker in alle rust kan ronddwalen.

Tijdens Expoplu Experiment worden twee jonge talenten samengebracht door curator Fenne Saedt. Ontmoeting, samenwerking en uitwisseling van elkaars visies, werkwijzen en energie staan centraal. Tijdens een korte werkperiode creëren de kunstenaars een nieuw, gezamenlijk werk in de ruimte van Expoplu.
POST Nijmegen
POST Nijmegen (2)

POST (voorheen Expoplu) is een platform voor hedendaagse kunst. POST presenteert kunstenaars uit binnen- en buitenland voor een breed en divers publiek, zowel in de Paraplufabriek in Bottendaal te Nijmegen als in het voormalige postkantoor in het Spijkerkwartier te Arnhem. Het platform biedt ruimte voor experiment, engagement en samenwerking, en benadert actuele maatschappelijke thema’s op onderzoekende, experimentele, poëtische, (ver)beeldende en artistieke wijze.

Openingstijden

donderdag t/m zondag, 12:00-17:00
open tijdens exposities

Stuur een bericht naar POST
Time: 0.029