POST

Expositie is afgelopen

Expoplu Engage - Departures

Tentoonstelling 21-11-2020 t/m 13-12-2020 > Nijmegen
POST Expoplu Engage - Departures
Werk van Ada M. Patterson
Expoplu Engage: Departures wil jonge, artistieke, poëtische en kritische stemmen naar voren brengen, en hoopt een plek van hoop te bieden in tijden van crisis. Een plek waar we allemaal gelijk zijn in ons verlangen naar een betere, veiligere, gezondere, eerlijkere en meer gelijke toekomst. De expositie stelt de vraag hoe we hier zijn beland en waar we naar toe gaan vanuit het hier en nu.
Expoplu Engage brengt jonge, geëngageerde kunstenaars samen en wordt gecureerd door Youri Appelo. De deelnemers van deze editie zijn Claude Nassar, Golshan Azadokht, Ada M. Patterson en Annabelle Binnerts. De tentoonstelling is elke woensdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 17:00.
POST Nijmegen
POST Nijmegen (2)

POST (voorheen Expoplu) is een platform voor hedendaagse kunst. POST presenteert kunstenaars uit binnen- en buitenland voor een breed en divers publiek, zowel in de Paraplufabriek in Bottendaal te Nijmegen als in het voormalige postkantoor in het Spijkerkwartier te Arnhem. Het platform biedt ruimte voor experiment, engagement en samenwerking, en benadert actuele maatschappelijke thema’s op onderzoekende, experimentele, poëtische, (ver)beeldende en artistieke wijze.

Openingstijden

donderdag t/m zondag, 12:00-17:00
open tijdens exposities

Stuur een bericht naar POST
Time: 0.027