POST

Expositie is afgelopen

Expoplu Exchange - Hopscotch

Tentoonstelling 23-01-2021 t/m 31-01-2021 > Nijmegen
POST Expoplu Exchange - Hopscotch
www.hopscotch.link
Expoplu is in 2020 gestart met een pilot talentontwikkelingstraject, Expoplu Exchange. De tweede editie, ‘Hopscotch’, bestaat uit een multidisciplinaire groep met een gedeelde interesse in de absurditeit van het alledaagse. Maarten Buser, Anna Gerrits, Pim Lohman, Daan Mulder, Jesse Strikwerda en Wanda Tiersma ontketenen een ‘wervelwind aan productie’.

Tijdens de werkperiode borduren ze voort op elkaars creaties en ideeën. Elk werk is tegelijkertijd een begin, tussenstop en eindpunt voor het werk van iemand anders. Door dit collectieve maakproces ontstaat een gelaagdheid aan auteurschap. Beelden, geluiden en gedachtes hinkelen – ‘hopscotch’ – voortdurend van de één naar de ander. De werken worden uiteindelijk samengebracht op www.hopscotch.link. Deze online centrale verzamelplek is een verstilling van hun ontsporing.

In Expoplu Exchange biedt Expoplu tijd, ruimte en middelen aan een geselecteerde groep jonge kunstprofessionals om hun praktijk te ontwikkelen in een collectief verband. Deze editie wordt begeleid door Marieke Folkers, geassisteerd door Tessa Fröling.

De launch van www.hopscotch.link is 23 januari 2021.
POST Nijmegen
POST Nijmegen (2)

POST (voorheen Expoplu) is een platform voor hedendaagse kunst. POST presenteert kunstenaars uit binnen- en buitenland voor een breed en divers publiek, zowel in de Paraplufabriek in Bottendaal te Nijmegen als in het voormalige postkantoor in het Spijkerkwartier te Arnhem. Het platform biedt ruimte voor experiment, engagement en samenwerking, en benadert actuele maatschappelijke thema’s op onderzoekende, experimentele, poëtische, (ver)beeldende en artistieke wijze.

Openingstijden

donderdag t/m zondag, 12:00-17:00
open tijdens exposities

Stuur een bericht naar POST
Time: 0.036