POST

Expositie is afgelopen

When Stones Awake

Tentoonstelling 05-06-2021 t/m 16-07-2021 > Nijmegen
POST When Stones Awake
Het is zover: POST gaat open! Zaterdag 5 juni opent When Stones Awake in Nijmegen. De expositie draait om de vraag: Wat betekent het om herinnerd te worden en wat betekent het om vergeten te worden? Terwijl sommige mensen en gebeurtenissen letterlijk en figuurlijk in steen zijn gebeiteld, zijn andere dat niet. When Stones Awake bevraagt de publieke manier waarop specifieke mensen en gebeurtenissen worden herinnerd. Er worden kunstwerken getoond die, direct of indirect, te maken hebben met het idee van herinneren door middel van monumenten. De tentoonstelling kijkt terug en denkt vooruit om vragen te stellen over het auteurschap van monumenten. Ze weerspiegelt de herinnering en de vergetelheid als symbolen voor leven en dood.

Er is werk te zien van Raul Balai, Semâ Bekirovi?, Olga Ganzha, Lennart Lahuis en Suat Ögüt, en de curator is Youri Appelo. De expositie vindt plaats van 5 juni tot en met 18 juli en is te bezoeken van donderdag tot en met zondag, tussen 12:00 en 17:00. Het adres is Van Oldenbarneveltstraat 63?A. We vragen bezoekers vriendelijk om een mondkapje te dragen en bij binnenkomst naam en contactgegevens te noteren.
POST Nijmegen
POST Nijmegen (2)

POST (voorheen Expoplu) is een platform voor hedendaagse kunst. POST presenteert kunstenaars uit binnen- en buitenland voor een breed en divers publiek, zowel in de Paraplufabriek in Bottendaal te Nijmegen als in het voormalige postkantoor in het Spijkerkwartier te Arnhem. Het platform biedt ruimte voor experiment, engagement en samenwerking, en benadert actuele maatschappelijke thema’s op onderzoekende, experimentele, poëtische, (ver)beeldende en artistieke wijze.

Openingstijden

donderdag t/m zondag, 12:00-17:00
open tijdens exposities

Stuur een bericht naar POST
Time: 0.022