Ina Bijvank

Expositie is afgelopen

Kunst4daagse Gemeente Bronckhorst

Tentoonstelling 26-05-2022 t/m 29-05-2022 > De Wilgen 5 7221GN Steenderen
Ina Bijvank Kunst4daagse Gemeente Bronckhorst
Galeriebronkhorst
Galeriebronkhorst, aan de rand van het dorp Steenderen. Een niet alledaags woonhuis waarbij zowel huis als tuin je onderdompelen in een combinatie van kleurrijke schilderijen, bonte keramiek, strakke vormgeving, prachtige beelden, fantastisch uitzicht en een gastvrije ontvangst. En tijdens deze 4 kunstdagen nodigt Ina Bijvank samen met 6 deelnemende kunstenaars je uit. Je bent welkom, elke dag van 11 tot 17 uur. Kunst, koffie en genieten!
Ina Bijvank Steenderen
Ina Bijvank Steenderen (2)

Ina

ik ben geboren en opgegroeid in het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Ik schilder nu ongeveer 5 jaar.
De natuur die in Bronkhorst mijn achtertuin was en mijn werk bij kwekerij Oudolf in Hummelo waar ik vele jaren met planten heb gewerkt zijn nog steeds een grote inspiratie. Vandaar dat bloemen de boventoon voeren in mijn over het algemeen kleurrijke schilderijen.

Experimenteren met kleuren, vormen, materialen en onderwerpen is een constant proces van groei. Onlangs werd ik hiervoor nog beloond met een aanmoedigingsprijs van het kunstblad 'Atelier'. De meeste werken zijn in acryl met grote kwast of paletmes geschilderd.

Kunst is een taal en door kleur en materiaal gebruik probeer ik mijn eigen gevoel en gedachten tot uiting te laten komen op doek. De doeken worden steeds groter en onderwerpen worden geleidelijk abstracter weergegeven. Schilderen is voor mij durven op een creatieve manier een beeld te laten ontstaan.

Openingstijden

Neem een kijkje op mijn website voor actuele informatie over mijn werken en exposities.
Voor een bezoek aan mijn galerie ( aan huis) Graag eerst even contact opnemen.

Stuur een bericht naar Ina Bijvank
Time: 0.028