Ineke Huijerman

Ineke Huijerman De Zilk
‘TRAVEL THROUGH TIME’

In de loop van mijn bestaan als kunstenaar ben ik steeds meer gaan abstraheren.
Ik heb gewerkt in lagen zodat je deze gelaagdheid kunt afpellen om te ontdekken wat er nog meer te zien is. Hieruit zijn droompatronen ontstaan van landschap, steden en van plaatsen, herinneringen waar ik ooit of ergens geweest ben of beelden die een bepaalde sfeer oproepen.

Mijn werk gaat ook over veroudering en verval. Maar tegen het eind ademen de herinneringen het, dat in de buurt van vrede komt of in elk geval berusting.

Kom en grijp de kans om de lagen van mijn schilderijen te ontdekken door mijn impressies en laat je meevoeren in een wereld van verwondering.
Ineke Huijerman De Zilk (2)
Ineke Huijerman De Zilk (3)
Ineke Huijerman De Zilk (4)

Ineke heeft de opleiding aan de Kunstacademie Haarlem-Leiden gevolgd. In 2014 is zij afgestudeerd.

Zij is geboren in Haarlem en is later naar De Zilk verhuisd. Met de duinen om de hoek is zij verkocht aan dit mooie landschap en kon het ook niet anders dan dat zij voor natuur gekozen heeft.

Zij heeft een eigen persoonlijke manier van schilderen ontwikkeld. Zij houdt zich niet aan "regels". Ieder schilderij is er een vermenging van diverse technieken. Zij werkt vanuit spontaniteit, niet vanuit een vast plan. Van elk schilderij dat ontstaat kan zij zeggen dat het een directe weergave is van wie zij is, wat zij voelt en uitstraalt.

Verschillende kunststromingen zijn van invloed. Zij is in de loop der jaren steeds meer gaan abstraheren en heeft zich doorontwikkeld en heeft een eigen signatuur.
  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "Ineke Huijerman"