ART (Ateliers Reeshof Tilburg)

AR.T expositie: 1 van 2 in De Wandelgangen in Hilvarenbeek

AR.T of voluit: Ateliers Reeshof. Tilburg, is een kunstenaarscollectief bestaande uit 12 ambitieuze kunstenaars, allen woonachtig in Tilburgs’ grootste wijk Reeshof. De expositie in de Wandelgangen in mei en juni is de eerste van twee exposities van AR.T, vandaar de titel: 1 van 2. Tijdens de eerste expositie zullen de volgende 6 kunstenaars hun werken tonen: Anita Seuren, Bert Josquin, Frans Sijogo, Marcel Waijers, Nathalie Heuts en René Boons . De expositie zal op zondag 5 mei 2019 om 14.00 uur worden geopend door een van de leden van AR.T, beeldend kunstenaar Jonaske de Ruiter.

AR.T heeft de krachten gebundeld om gezamenlijke exposities binnen en buiten de wijk Reeshof te organiseren. Niet alleen in Tilburg maar ook in buurgemeenten zoals Gilze, Hilvarenbeek, Moergestel en Middelbeers.
AR.T kent een grote verscheidenheid aan kunstvormen en technieken – o.a. schilderen, fotografie, tekenen, grafiek, mixed media, brons, beeldhouwen, keramiek en ander ruimtelijk werk – en biedt mede daardoor spraakmakende exposities. De AR.T-exposities zijn altijd een goed verzorgde weergave van de potentie en diversiteit die binnen de groep aanwezig is. Een brede variatie van tentoongestelde werken in verschillende kunstvormen wordt soms ook aangevuld met demonstraties en workshops.

Dit najaar zal op zondag 29 september om 14.00 uur de tweede AR.T-expositie (met de titel: 2 van 2) in de Wandelgangen worden geopend. Hierbij zullen de andere zes AR.T leden hun werk aan U tonen.

Voor meer informatie over AR.T bezoekt u onze website: www.AteliersRT.nl

Openingstijden

Zondag 5, 12, 19 mei & 2 juni

Contact

ART (Ateliers Reeshof Tilburg)
Millingenstraat, 9
NL- 5045JA Tilburg
Nederland
Tel: +31623943922


www.ateliersrt.nl
685 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "ART (Ateliers Reeshof Tilburg)"