Mensen inspireren mij. Door gewoon te kijken naar mensen. Hoe bewegen ze, waarom en waarvoor? Uren kan ik kan ik door straten lopen en verwonderd door ramen naar binnen kijken naar de verschillende levens. Gescheiden door een muur van 15 cm aanschouw je compleet verschillende levens, andere cultuur, een andere beleving van hetzelfde moment. Dat vindt ik fascinerend.

Deze interesse in mensen en cultuur gebruik ik in al mijn kunstvormen. Graag ik duik ik in de identiteit van verschillende personen. Hun achtergond en interesses.

Na mijn opleiding op de NIMETO in Utrecht heb ik gewerkt als grafisch ontwerper op reclamebureaus in Amsterdam Utrecht, Parijs en het Gooi.
De afgelopen 12 jaar doe ik dat vanuit mijn eigen ontwerpbureau Vanthel vormgeving.

Steeds vaker gaat mijn interesse uit naar meer kunstzinnige uitingen betreft identiteit (ook zakelijk voor bedrijven) Deze digitale collages noem ik IDENTITY-ART

Daarnaast ben ik in 2019 begonnen met conceptuele kunst. De digitale identiteit werd 3D door lijsten te combineren met figuren en symbolische voorwerpen. De onderwerpen zijn niet uniek of persoonlijk, maar universeel. Over VRIJHEID en IDENTITEIT. Mag je zijn wie je bent, en ben je ook wie je wil zijn? Een onderzoek ontaarde in de serie FREE or FRAMED.

Op www.vanthel.nl vindt u zowel kunst als grafisch ontwerp.
Mail naar info@vanthel.nl voor direct contact.
Ik sta graag open voor uw ideeën en kijk naar mogelijkheden.