Brenda Brudet Curriculum Vitae
Brenda Brudet is een opkomend kunstenares. Sinds haar vroege jeugd heeft ze zichzelf creatief geuit op verschillende manieren, zoals  handvaardigheid, fotografie, tekenen en schilderen. Dit leidde haar tot de start van een carrière als webdesigner. In 2018 herontdekte ze haar liefde voor kunst nadat ze in contact kwam met soft pastels, dat voor haar een nieuw medium was. Vol passie heeft zij zich sindsdien ontwikkeld tot beeldend kunstenares. Inmiddels hangt haar werk bij collectors in Nederland, de Verenigde Staten, Zwitserland en Engeland.

Haar artistieke stijl is beïnvloed door meerdere zaken, zoals haar liefde voor mooie en enigszins melancholische dingen, de waardering van gedetailleerde en elegante botanische kunst, en haar liefde voor kleur. Maar vooral de bewondering voor de schoonheid van de vrouwelijke vorm drijft haar om portretten te creëren die deze schoonheid vieren.

Met diverse media zoals pastelkrijt, olieverf en acryl maakt ze met emotie gevulde, intrigerende beelden. Ze plaatst haar muzen in hun eigen wereld vergezeld door elementen uit de natuur, of in een omgeving geabstraheerd van fysieke zaken. Elk portret vertelt zijn eigen verhaal.

MEER ZIEN?

Bekijk meer van het werk van Brenda Brudet op:

www.brendabrudet.com

www.instagram.com/brendabrudetart

www.facebook.com/brendabrudetart
Brenda Brudet Curriculum Vitae
Brenda Brudet Curriculum Vitae (2)