Natascha Deijmann Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

Artist Statement

Ik ben Natascha Deijmann, een autodidact kunstenaar die abstracte schilderijen maakt met gebruik van een heleboel verschillende materialen en technieken.

Mijn kunst komt uit het hart en kent maar 1 regel:

Er zijn geen regels!

Dit zorgt voor een rauwe, passievolle, originele en authentieke kunstuiting waarmee ik, als outsider kunstenaar, probeer te communiceren vanuit mezelf naar de ander. Soms in beeld, soms in woord en door mixed media kunst.

Laag na laag bouw ik mijn werk op door gebruik te maken van diverse materialen, kleuren, patronen en structuren. Ik werk graag met papier, textiel, oliepastel krijt, water, gesso en acrylverf op canvas. Het creatief proces is hierbij erg belangrijk voor mij en het eindresultaat is iedere keer weer een verrassing.

Beeldtaal

Ik vertel mijn verhalen liever met de beeldtaal die ik, al reizende door het leven, ontwikkel. Door deze vorm van communicatie hoop ik dat de ander mij ook kan verstaan. Omdat ik de wereld fragmentarisch waarneem in beeld & geluid zijn patronen een belangrijk en steeds terugkerend onderdeel in de kunst die ik maak.

Via mijn blog www.studiofiep.com laat ik anderen delen in mijn creatief proces.

Geef hier een (openbare) reactie op het werk van Natascha Deijmann