Out of the Box

16-12-2012 t/m 16-12-2012

Op zondag 16 december is handboekbindster en kunstenares Anne-Mieke Boonstra gast exposant met kunstwerken in en uit een doos in het atelier van Willy Duursma tijdens de culturele zondag in het Paleis te Groningen. Eén van haar werken zal worden geveild.

Culturele zondag in Het Paleis, veiling, verkoop en vertier.

Veiling van materialen uit de ateliers om 15.30 uur; bezichting veiling producten van 13 - 15 uur. Open ateliers van 13 - 17 uur. Kerstkoormuziek - Tentoonstelling De Ploeg - Hapjes en drankjes.

Het Paleis vind je aan het Boterdiep 111 te Groningen. Het atelier van Willy Duursma vind je in het Paleis aan de Bloemsingel 212.

hetpaleisgroningen.nl
www.willieduursma.nl
Anne-Mieke Boonstra Out of the Box
Box en doos met kunstwerk van Willy Duursma.

Code Rood

08-12-2012 t/m 06-01-2013

Code Rood is een kunstroute met verschillende exposities in onder andere CODA en de Weekend Galerie in Apeldoorn. Ga voor meer informatie naar

http://www.coda-apeldoorn.nl/tentoonstellingen/coda-museum/code-rood/
Anne-Mieke Boonstra Code Rood
Lost Directions van Anne-Mieke Boonstra

Open Atelier

19-05-2012 t/m 20-05-2012

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei stelt Anne-Mieke Boonstra haar atelier open tijdens de Open Ateliers in Apeldoorn. Ze exposeert met papierkunst en kunstenaarsboeken en mixed media. Behalve haar eigen werk zal gastexposant Geirmundur Klein exposeren met fotografie en boeken.

Anne-Mieke Boonstra laat verschillende nieuwe werken papierkunst zien. Haar werk is divers en altijd een verrassende belevenis voor de kijker.

De uit IJsland afkomstige fotograaf Geirmundur Klein weet met zijn fotografie de stedelijke omgeving en het landschap te isoleren uit hun context. Zijn beeldtaal is verstild en desolaat. Hij laat met zijn foto’s de schoonheid en vervreemding zien, die schuilt in alledaagse plaatsen en objecten die de argeloze passant nauwelijks zal opvallen. Anne-Mieke Boonstra en Geirmunder Klein en werken samen aan bijzondere en exclusieve uitgaven voor zijn fotografie.

Het atelier aan de Gardenierslaan 43, te Apeldoorn is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De werken van beide kunstenaars zijn eveneens te koop. In Apeldoorn zijn nog 28 ateliers geopend. Voor meer informatie bezoekt u de site van Ateliers Apeldoorn.
Anne-Mieke Boonstra Open Atelier
Papierkunst | bijbel uit 1835