Nu te zien

Groepsexpositie YourDailyMale artists, Groningen

11-12-2022 t/m 05-02-2023 (laatste week)

Zondag 11 december tot 5 november is er een speciale groepsexpositie bij Galerie Mooiman, Noordstation te Groningen.
Galerie Mooiman levert ieder jaar, de bekende Your Daily Male scheurkalender,waaraan schilders,tekenaars,fotografen en beeldhouwers meewerken van over de hele wereld. De kalender wordt ook wereldwijd uitgebracht. Dit jaar is er een expositie waarin het originele werk van de kalender van maar liefst 36 van deze kunstenaars is te zien . Verschillende kunstenaars zullen bij de opening aanwezig zijn in Groningen. Zelf werk ik al 6 jaar mee aan deze kalender en ook ik zal aanwezig zijn bij de expositie. Galerie Mooiman specialiseert zich in de MAN in de kunst. De mannelijke figuur wordt op vele manieren weergegeven. Zij zijn ook een van de zeldzame galeries die zo gespecialiseerd zijn en hierom wereldwijd bekend.
Bastiaan Mol Groepsexpositie YourDailyMale artists, Groningen
Zondag 11 december 2022 tot 5 februari 2023 werk ik mee aan een speciale groeps expositie Your Daily Male , bij Galerie Mooiman te Noordstation ,Groningen .Galerie Mooiman publiceert al 8 jaar de Your Daily Male scheurkalender, die wereldwijd wordt verspreid en die door het Engelse magazine The Advocate werd uitgeroepen tot beste mannenkalender .Deze kalender , net zoals de galerie zelf, staat telkens volledig in het teken van de mannelijke figuur in de kunst en dit is uniek in de wereld. In deze expositie is het originele werk te zien uit de kalender van wel 36 internationale kunstenaars, wat ook uniek is. Een aantal van deze kunstenaars zal ook aanwezig zijn bij de opening. Zelf werk ik al zo`n 6 jaar mee aan de kalender en ook mijn werk is er te zien . Ook ben ik zelf in Groningen aanwezig bij de opening.

Verwacht

Bastiaan Mol exposeert schilderijen in café `t Pakhuys ,Rotterdam

19-03-2023 t/m 16-04-2023

Zoals inmiddels enkele jaren exposeert Bastiaan Mol weer in artcafé `t Pakhuys te Historisch Delfshaven ,Rotterdam. Te zien zullen zijn aquarellen,gouaches ,mixed media schilderijen . Zowel nieuwe als bestaande werken .Opening zal zijn op zondag 19 maart, met een mogelijkheid tot preview de dag ervoor, op zaterdag 18 maart. Finissage op zondag 16 april.
Adres: Voorhaven 46 te Delfshaven - Rotterdam. Bereikbaar met tram 8 en Metro halte Delfshaven .Vriendelijke prijzen !
Bastiaan Mol Bastiaan Mol exposeert schilderijen in café `t Pakhuys ,Rotterdam
'Train Travelers'(2022)
Bastiaan Mol Bastiaan Mol exposeert schilderijen in café `t Pakhuys ,Rotterdam
Traintravelers nr. 3