Jaarkeuze

Spectrum Miami, USA

30-11-2017 t/m 04-12-2017

Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van drie kunstboeken in de Verenigde Staten, uitgenodigd om een aantal van zijn schilderijen in deze uitgaven te laten publiceren. Het gaat om the International Contempory Masters, Important World Artists en Current Masters. Een deskundige jury heeft zijn werk beoordeeld: 'Your work will be a great contribution to the caliber of the art presented in the books.'
Mede als gevolg hiervan is Bert ook uitgenodigd om op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten zijn werk te komen exposeren: New York, Las Vegas, Miami en San Diego.
De expositie in Miami, Spectrum Miami, is een door een jury geselecteerde hedendaagse kunstexpositie waar erkende kunstenaars, galeries en uitgevers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Het is ook onderdeel van de bekende Miami Art Week. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in de eerste week van december en trekt tienduizenden kunstverzamelaars en kunstkopers. Spectrum Miami biedt kunstenaars en rijk arsenaal aan mogelijkheden om hun werk te tonen aan een publiek dat voor een groot deel bestaat uit kunstkenners en -liefhebbers.

Bert Hermans Spectrum Miami, USA

'Don't shoot the piano player'
Olieverf op doek
80 x 80 cm

Bert Hermans Spectrum Miami, USA

'Demonstration'
Olieverf op doek
80 x 80 cm

Bert Hermans Spectrum Miami, USA

8 schilderijen van Spoorzone Tilburg, NDSM en CHV Veghel tijdens de expositie.

Bert Hermans Spectrum Miami, USA

Stand van World Wide Art waarin Bert's schilderijen aan de rechterkant werden geëxposeerd.

Little Treasures Bologna Italië

25-11-2017 t/m 07-12-2017

Van 25 november tot 7 december 2017 vindt de 9e editie plaats van de 'Trevisan International Art' (TIA) in Bologna (Italië). Bert Hermans exposeert daar opnieuw (net als in 2015 en 2016) 4 olieverfschilderijen die betrekking hebben op het hoofdthema van zijn werk: industrieel erfgoed.

Bert is één van de 80 kunstenaars, uit meer dan 40 landen, die ook meedeed aan de expositie "Little Treasures 2016". Deze expositie wordt jaarlijks georganiseerd door de TIA. Kunstenaars kunnen hier alleen aan meedoen op uitnodiging van de organisatie na een internationale selectie. Onderstaand treft u een eerder citaat aan van de jury: "Your art language – with the interaction of industrial landscapes and architectures, textures and colours connection – creates rich and singular results. We believe that your vibrant and intense art research, together with your creative imaginary, will add personal and unique inputs to this upcoming exhibition."

Daarnaast is zijn werk opgenomen in de catalogus van deze expositie en tevens in de Kunstgids "Art Journal" een tweemaandelijkse uitgave die door heel Italië wordt verspreid over galerieën, kunstwinkels etc.

Bert Hermans Little Treasures Bologna Italië

'Waiting 1'
Olieverf op doek
20 x 20 cm

Bert Hermans Little Treasures Bologna Italië

'Waiting 2'
Olieverf op doek
20 x 20 cm

Nationale Kunstdagen Nieuwegein

11-11-2017 t/m 12-11-2017

Nationale Kunstdagen 2017 - Beursfabriek Nieuwegein
Zaterdag 11 en zondag 12 november 2017

In 2017 vinden de grootschalige Nationale Kunstdagen niet meer plaats in Ahoy Rotterdam, maar in de Beursfabriek in Nieuwegein. De Nationale Kunstdagen kenmerken zich door de prachtige kunstbeurs met meer dan 1.000 kunstwerken, gecreëerd door hoog gewaardeerde Nederlandse kunstenaars.
Deelname aan de Nationale Kunstdagen is alleen mogelijk door kunstenaars die tijdens de aan de Nationale Kunstdagen voorafgaande kunstbeurzen, -markten en -routes, het hoogst gewaardeerd zijn. De waardering gebeurt door de bezoekers en meerdere vakjury's.
De Nationale Kunstdagen 2017 vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november. Er worden 5.000 à 6.000 bezoekers verwacht.

Zeven jaar Kunstdagen
In 2010 vonden de eerste Kunstdagen plaats. In de jaren daarna volgden Nationale Kunstdagen die door circa 15.000 kunstliefhebbers werden bezocht. De Kunstdagen bieden u naast de mooie (verkoop)expositie vooral ook een gezellige dag voor het hele gezin. De kinderen krijgen bij binnenkomst een leuke attentie en elke bezoeker kan zijn of haar waardering voor de geëxposeerde kunst vastleggen op een waarderingsformulier. Maar bovenal kunt u genieten van meer dan 1.000 fraaie kunstwerken en maakt u kennis met de kunstenaars van de tentoongestelde werken. Bert exposeerde al tijdens de Nationale Kunstdagen in 2015 en 2016.

Bij uw bezoek aan de Nationale Kunstdagen geniet u van kunst van ruim 200 kunstenaars. Niet alleen schilderijen zijn goed vertegenwoordigd: U vindt ook sieraden, textielkunst, brons, keramiek, fotografie en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils!

U kunt uw gratis digitale toegangskaart downloaden via www.kunstdagen.nl/deelnemerrelaties. U hoeft slechts uw naam en e-mailadres in te vullen en de digitale toegangskaart (geldig voor 2 personen) verschijnt binnen enkele minuten in uw inbox (maximaal 1 kaart voor 2 personen per e-mailadres)!

Beursfabriek Nieuwegein
Openingstijden
Zaterdag 11 en zondag 12 november 2017 van 11.00 tot 17.30 uur

Locatie
Beursfabriek
Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

Parkeren
U kunt gratis parkeren op één van de 1.200 parkeerplaatsen die rondom de Beursfabriek zijn gesitueerd.

Openbaar vervoer
Bereken uw route gemakkelijk via 9292ov.nl

Bert Hermans Nationale Kunstdagen Nieuwegein

'As it was in heaven'
Olieverf op papier
50 x 40 cm

Bert Hermans Nationale Kunstdagen Nieuwegein

'The story of life'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Shanghai Art Fair

01-11-2017 t/m 05-11-2017

De 21e Shanghai Art Fair wordt gehouden in het Shanghai World EXPO Exhibition & Convention Center van 1 tot 5 november 2017. De Shanghai Art Fair is begonnen in 1997 en meer dan twintig landen, galerieën, organisaties en agentschappen hebben een brug geslagen tussen het publiek en de kunst. Veel originele kunstwerken van o.a. Picasso, Rembrandt, Chagall, Dali, Renoir, Monet en veel Chinese kunstenaars hebben hun Aziatische debuut gemaakt tijdens deze expositie. Het aantal bezoekers was de afgelopen jaren steeds rond de 60.000.
Bert exposeert met twee schilderijen ('Get out of the Dark' en 'Sisterhood') tijdens de Shanghai Art Fair in de ruimte van galerie Steiner, die hem ook heeft uitgenodigd om aan deze expositie deel te nemen.

Bert Hermans Shanghai Art Fair

Shanghai World EXPO Exhibition & Convention Center

Bert Hermans Shanghai Art Fair

'Get out of the Dark'
Olieverf op doek
70 x 100 cm

Bert Hermans Shanghai Art Fair

'Sisterhood'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Bert Hermans Shanghai Art Fair

Bert's schilderijen tijdens Shanghai Art Fair

Bert Hermans Shanghai Art Fair

Publieke belangstelling was heel groot.

Annual Dutch Art Fair Amsterdam

13-10-2017 t/m 15-10-2017

In oktober 2017 heeft Bert Hermans opnieuw geëxposeerd tijdens de ADAF 2017. Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 vond de zevende editie van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) plaats in het World Fashion Centre/Beursplaza in Amsterdam en was op vrijdag voor de VIP-gasten geopend van 17.00-19.00 uur en de beide andere dagen van 11.00 tot 17.30 uur.

De ADAF is een driedaagse beurs van kunstenaars en designers voor liefhebbers van hedendaagse kunst en design. De ADAF is een grote professionele beurs waar u met de kunstenaars en designers kunt kennismaken en het werk rechtstreeks van hen kunt kopen.

Als kunstliefhebber, -koper en -verzamelaar vindt u op de ADAF een grote diversiteit aan hedendaagse kunst en design. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Circa 1.700 2d-werken en 3d-werken worden gepresenteerd door meer dan 200 nationale en internationale, kunstenaars en designers.

Naast de geëxposeerde werken kon u genieten van de sfeer van de ADAF met live muziek en een hapje en een drankje.

Het World Fashion Centre is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Meerdere trams en bussen die vanaf het Centraal Station Amsterdam vertrekken, stoppen op enkele minuten lopen van de Annual Dutch Art Fair in World Fashion Centre / Beursplaza.
World Fashion Centre / Beursplaza ligt aan de ringweg A10 Amsterdam en heeft een eigen parkeergarage.

Bert Hermans Annual Dutch Art Fair Amsterdam

'Verlaten'
Olieverf op doek
70 x 100 cm

Bert Hermans Annual Dutch Art Fair Amsterdam

'Fata morgana'
Olieverf op doek
80 x 80 cm

Trevisan International Art, Unique Realities, Madrid

03-10-2017 t/m 15-10-2017

Trevisan International Art organiseert voor de vierde keer de Internationale kunsttentoonstelling 'Trevisan International Art' in Madrid. De expositie vindt plaats in de galerie van het Ateneo van Madrid, Sala de Prado aan de Calle del Prado 21 en duurt van 3 oktober tot 15 oktober 2017.
Bert Hermans is uitgenodigd om daar met een paar schilderijen te komen exposeren tijdens deze expositie, die door Paola Trevisan (Italië) and Rosa Mascarell (Spanje) wordt georganiseerd.

Bert Hermans Trevisan International Art, Unique Realities, Madrid
Bert Hermans Trevisan International Art, Unique Realities, Madrid

'Hall of fame'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Trevisan International Art, Unique Realities, Madrid

'Don't look back'
Olieverf of doek
60 x 80 cm

London Crossroads Art Fair 2017

30-09-2017 t/m 04-10-2017

London Crossroads Art Fair 2017 wordt van 30 september tot 4 oktober gehouden in de kelder van het magnifieke Victoria House met ongeveer 50 internationale galerieën en speciale projecten. Doel is om een cross cultureel platform te creëren. Het thema voor 2017 is hoe om te gaan met globalisering en cross culturele interactie.

Bert exposeert met twee schilderijen ('Bewustwording' en 'Celebration') tijdens de Londen Crossroads Art Fair in de ruimte van galerie Steiner, die hem ook heeft uitgenodigd om aan deze expositie deel te nemen.

Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017

Victoria House

Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017

'Bewustwording'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017

'Celebration'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Art San Diego USA

28-09-2017 t/m 01-10-2017

Art San Diego is een hedendaagse kunstbeurs gelegen in het hart van Zuid Califorrnië in de Verenigde Staten. De tentoonstelling bevat werk van meer dan 500 kunstenaars en museumstukken. Art San Diego wordt voor het 9e jaar gehouden en trekt meer dan 15.000 kunstverzamelaars en belangstellenden. Bert mag op uitnodiging van World Wide Art Artavita Gallery acht van zijn schilderijen tijdens de Art San Diego exposeren.

Bert Hermans Art San Diego USA

Uitnodiging San Diego

Bert Hermans Art San Diego USA

Kunstenaars San Diego

Bert Hermans Art San Diego USA

'gang CHV'
Gemengde techniek op doek
20 x 20 cm

Bert Hermans Art San Diego USA

'NDSM werf 1'
Olieverf op doek
20 x 20 cm

Overzichtstentoonstelling Wenen Galerie Steiner

17-07-2017 t/m 12-08-2017

Van 17 juli tot en met 12 augustus wordt er een overzichtstentoonstelling van 22 schilderijen van Bert Hermans in Galerie Steiner in het centrum van Wenen in Oostenrijk gehouden. Tijdens deze tentoonstelling zijn voornamelijk olieverfschilderijen te zien die in de periode 2012-2017 door hem zijn gemaakt.
Galerie STEINER is een kunstgalerij in het hart van de oude binnenstad van Wenen, Kurrentgasse 4, en wordt gerund door Michelle en Corinna Steiner. Sinds de start van de galerie op 3 juni 2008 heeft de galerie zich bewezen als een ontmoetingsplek voor kunstverzamelaars en als een erkende verzamelplaats voor internationaal erkende kunstenaars.
De opening van de expositie van Bert's werk vindt plaats op donderdag 20 juli 2017 om 18.30 uur.

Bert Hermans Overzichtstentoonstelling Wenen Galerie Steiner

Flyer expositie Wenen

Bert Hermans Overzichtstentoonstelling Wenen Galerie Steiner

'Transformatie'
Olieverf op doek
80 x 80 cm

Bert Hermans Overzichtstentoonstelling Wenen Galerie Steiner

'Droomvlucht'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

'Le SM'ART' Aix en Provence

11-05-2017 t/m 15-05-2017

Van 11 t/m 15 mei wordt in Aix en Provence de expositie Le SM'ART gehouden. Bert is hiervoor uitgenodigd om met vier schilderijen te komen exposeren.

Bert Hermans 'Le SM'ART' Aix en Provence

'Stationshal Groningen 2'
Olieverf op doek
20 x 20 cm

Bert Hermans 'Le SM'ART' Aix en Provence

'Stationshal Groningen 3'
Olieverf op doek
20 x 20 cm

Artexpo New York

21-04-2017 t/m 24-04-2017

Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van drie kunstboeken in de Verenigde Staten, uitgenodigd om een aantal van zijn schilderijen in deze uitgaven te laten publiceren. Het gaat om the International Contempory Masters, Important World Artists en Current Masters. Een deskundige jury heeft zijn werk beoordeeld: 'Your work will be a great contribution to the caliber of the art presented in the books.'
Mede als gevolg hiervan is Bert ook uitgenodigd om op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten zijn werk te komen exposeren: New York, Las Vegas, Miami en San Diego.
De expositie in New York, Artexpo New York, is een door een jury geselecteerde hedendaagse kunstexpositie waar erkende kunstenaars, galeries en uitgevers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Het is de grootste kunstbeurs ter wereld met honderden kunstenaars en duizenden kunstwerken. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats van 21-24 april 2017 en vindt plaats op Pier 94 in Manhattan. Artexpo New York biedt kunstenaars een rijk arsenaal aan mogelijkheden om hun werk te tonen aan een publiek dat voor een groot deel bestaat uit kunstkenners en -liefhebbers.

Bert Hermans Artexpo New York

De vier geëxposeerde schilderijen in New York

Bert Hermans Artexpo New York

Certificaat van deelname

Bert Hermans Artexpo New York

'Celebration'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

04-03-2017 t/m 03-07-2017

Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van drie kunstboeken in de Verenigde Staten, uitgenodigd om een aantal van zijn schilderijen in deze uitgaven te laten publiceren. Het gaat om the Internaional Contempory Masters, Important World Artists en Current Masters. Een deskundige jury heeft zijn werk beoordeeld: 'Your work will be a great contribution to the caliber of the art presented in the books.'
Mede als gevolg hiervan is Bert ook uitgenodigd om op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten zijn werk te komen exposeren: New York, Las Vegas, Miami en San Diego.
De expositie in Las Vegas in het Southern Nevada Museum of Fine Arts, is het rechtstreekse gevolg van de internationale boekpublicaties. De The Metropolitan Gallery of Las Vegas, de galerie van het museum, stelt de werken ten toon die in de boeken zijn verschenen.
De expositie vindt plaats van 4 maart tot 3 juli 2017 op het volgende adres:
Neonopolis Complex
450 Fremont St., 2nd Floor
Las Vegas, NV., 89101
(in het "Neonopolis" complex bij Fremont St.en LasVegas Blvd)
De receptie bij de opening van de expositie was op zaterdag 4 maart 2017 om 17.30 uur - 19.30 uur.

Bert Hermans Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

'Kijk omhoog'
Gemengde techniek op doek
80 x 60 cm

Bert Hermans Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

'Broken dreams'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Bert Hermans Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

Openingsreceptie 4 maart 2017

Bert Hermans Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

Metropolitan Gallery Museum of Fine arts Las Vegas.

Bert Hermans Southern Nevada Museum of Fine Arts, Las Vegas, USA

Metropolitan Gallery Museum of Fine arts Las Vegas.

Ritme te Roden

01-02-2017 t/m 26-02-2017

Bert was uitgenodigd om deel te nemen aan de tentoonstelling onder de titel “Ritme“ in Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden, Drenthe.
De tentoonstellingsperiode was van zaterdag 4 februari tot zondag 26 februari
De openingstijden waren van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
De opening vond plaats op vrijdag 3 februari om 20.00 uur.

Bert Hermans Ritme te Roden
Bert Hermans Ritme te Roden
Bert Hermans Ritme te Roden

'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Ritme te Roden

'Het gele raam'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Ritme te Roden

Expositie 'Rime' te Roden Drenthe.