Atelierroute Groot Woerden 2016

03-09-2016 t/m 04-09-2016

Ruim 45 beeldend kunstenaars uit Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld en maatjes uit het gehele land doen mee aan de Atelierroute Groot Woerden.

Mijn beeldend werk is te bekijken in mijn (tuin)atelier tijdens de Atelierroute van Groot Woerden.
Tussen 10 - 18 uur ben je van harte welkom op de Roland Holststraat 2 , 3443 GA Woerden.
Bianca Kooij Atelierroute Groot Woerden 2016

Overzichtstentoonstelling Atelierroute Groot Woerden

26-08-2016 t/m 04-09-2016

Van 26 augustus t/m 4 september wordt een overzichtstentoonstelling georganiseerd van de kunstobjecten die zijn gekozen voor het boekje en de website van de Atelierroute Groot Woerden.

De expositie wordt gehouden in de Expositieruimte v/h Wasserij "Johanna" van Galerie Van Slagmaat aan de Leidsestraatweg 36 in Woerden.

Geopend vrijdag van 10 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur, tijdens de route ook op zaterdag 3 en zondag 4 september van 10 tot 18 uur.
Bianca Kooij Overzichtstentoonstelling Atelierroute Groot Woerden

Groepsexpositie van 'Kunstenaar tot Collega'

02-06-2016 t/m 30-09-2016

Uitnodiging groepsexpositie “Van Kunstenaar tot Collega”

De expositie is van 2 juni t/m 30 september 2016 tijdens kantooruren te bezichtigen. Cultuurmij Oost - Vossenstraat 6 - 6811 JL Arnhem.

`Kunstenaars zijn koploper op het gebied van onderzoeken, reflecteren, creëren en presenteren. Competenties die het onderwijs zich in deze tijd juist eigen wil maken`. Samenwerken maakt het mogelijk.

Elf beeldend kunstenaars, deelnemers aan de eerste en tweede editie van de cursus ´Van Kunstenaar tot Collega´ van Cultuur College, exposeren eigen werk in een groepstentoonstelling bij Cultuurmij Oost.
Naast hun eigen werk als schilder, illustrator, tekenaar, grafisch vormgever, schrijver, geeft de expositie ook een beeld van hun stage projecten als ´Collega` in de educatie.

In de cursus ‘Van Kunstenaar tot Collega’ leer je als maker of creatief ondernemer wat je het onderwijs te bieden hebt. Niet als vakdocent, maar als verbeelder, ontdekker en creatief rolmodel voor leerlingen en medewerkers. Aan de slag met jouw kwaliteiten als kunstenaar om creatieve processen en anderen in beweging te zetten.

Kunstenaars:
Heleen Bosma; Sandy Zitman; Sabine Mannel; Bianca Kooij; Hans Vernooij; Fransje Smit; Judith van Bronswijk; David Tonnaer; David Paans; Simone Kuijpers

Kunstenaar/Docent: Lobke Meekes
Bianca Kooij Groepsexpositie van 'Kunstenaar tot Collega'