Art Grave

23-10-2015 t/m 25-10-2015

Art Grave is een nieuwe kunstbeurs op de grens van Brabant, Gelderland en Limburg, met gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. Schilderijen, grafiek, beelden, glas, sieraden en conceptuele kunst. Kom ook genieten van kunst, muziek en proeverijen. Proef van de nieuwste koffie trends, nieuwe biersmaken, wijn, bonbons (chocolade), superfoods en nog veel meer.
Bijzonder aan deze kunstbeurs is niet alleen dat je alle kunst mag bekijken, maar ook dat de werken zowel te koop als te huur zijn. En de mogelijkheid tot een meet-and-greet met de kunstenaars zelf. Zij presenteren hun eigen kunstwerken en je kunt dus gemakkelijk met de kunstenaar in gesprek gaan. Een keur aan kunstenaars met nationale en internationale faam.

Kunstmarkt Heeswijk-Dinther 2013

07-07-2013 t/m 07-07-2013

Zondag 7 juli 2013 wordt voor de 3e keer een kunstmarkt gehouden
rondom de gracht van Kasteel Heeswijk van 11.00 uur tot 17.00 uur
Entree kunstmarkt is gratis

De kunstmarkt wordt gehouden rondom kasteel Heeswijk. De gracht zal worden omzoomd met stands waarin kunstenaars met diverse disciplines hun werken tentoonstellen en tevens kunnen verkopen. Zo kunnen de bezoekers genieten van kunst en cultuur in een prachtige ambiance en waar ruimte, gastvrijheid en de prachtige natuur vanzelfsprekend is.

Kasteel Heeswijk is het hele jaar een publiekstrekker en vaak bruist het van activiteiten. Zo vindt er op zondag 7 juli er weer een groots artistiek buitengebeuren plaats. Een unieke mix van cultuur, kunst, historie en landschappelijke rust. Er is in heel Brabant geen mooiere plek denkbaar dan de sfeervolle kasteellaan met op de achtergrond het sprookjesachtige kasteel!

De kunstmarkt biedt een breed scala aan kunst, laat het publiek direct in contact komen met een groot aantal kunstvormen en kunstenaars en nodigt daar zelfs toe uit.
Wandelend langs de kramen kunnen de bezoekers ongedwongen kennis maken en genieten van schilderijen, keramiek, beelden, tekeningen, fotografie, textielkunst, kleurhoutsnedes en glaskunst.
Bovendien
- kunnen kinderen in een speciaal voor hen aanwezige kinderkraam actief deelnemen aan en kennis maken met de schilderkunst. Wie weet heeft uw kind wel een natuurlijk talent voor kunst...
- wordt er een loterij gehouden, waarbij de prijs een kunstwerk zal zijn.
- kan men op de historische binnenplaats van het kasteel bij de brasserie terecht voor een hapje en een drankje.
- zal het kasteel zal de hele dag geopend zijn voor publiek. Meer info over de mogelijkheden op deze dag waaronder rondleidingen door het kasteel: www.kasteelheeswijk.nl

Meer info over de kunstmarkt kasteel Heeswijk.
www.kunstmarktkasteelheeswijk.nl
receptie kasteel Heeswijk 0413292024

- Vrouw -

16-02-2013 t/m 17-02-2013

In het weekend van 16 en 17 februari a.s. opent Galerie Boven Verwachting haar deur voor een bijzondere kunstpresentatie thema; “VROUW”.
De Galerie gevestigd op de bovenverdieping van Bocxe Biljarts aan de Herenweg 298a naast de RK-kerk te Wilnis laten gevestigde kunstenaars hun werken zien.
Carla van der Linden uit Oss schildert voornamelijk zichzelf en komt tot een verrassend eindresultaat. Haar schilderijen hebben een eigen “stijl”, je ontmoet kunst met een grote “K”.
Lia Kooijman uit Castricum schildert de vrouw in zachte “pasteltinten”. Het zijn droombeelden uit perfectie ontstaan.
Henny Heijnen uit Amstelhoek geniet regionale bekendheid met haar apart gestyleerde vrouwsculpturen in brons en natuursteen.
Tijdens de expositie wordt u begeleid door de kunstenaressen zelf en kunt u mogelijk tot aanschaf overgaan.
Het is beslist de moeite waard om op zaterdag 16 of zondag 17 februari een bezoek aan de Galerie te brengen die beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur gratis toegankelijk is.
Een voorproefje zie: www.tonbocxeart.com