Vernissage

17-09-2016 t/m 30-10-2016

Dolgor geboren in het fabelachtige mystieke Siberië, woont nu in Hasselt. Ze experimenteert graag met verschillende materialen en technieken zoals acryl, olieverf, paletmes en airbrush
https://www.vechtdalkunsten.nl/profiel-2/474-dugarova-dolgor

DolgorArt Students Kunst

06-04-2016 t/m 01-06-2016

Wij: Lucy, Alie, Mineke, Anja en Joke komen elke dinsdagochtend bij Dolgor thuis om samen onder haar artistieke leiding vorm te geven aan onze plannen op het witte doek.
 
Wij worden daarin helemaal vrij gelaten. Dat is genieten maar soms ook een ware worsteling met techniek, hulpmiddelen en kleuren.

Het is fantastisch hoe Dolgor ons met haar talent en inzicht op het goede spoor zet en ons ondersteunt en richting geeft op onze weg iets te creëren waar we zelf best trots op mogen zijn. We zijn qua talent heel divers en niet me elkaar te vergelijken.
We worden steeds weer door haar uitgedaagd tot gebruik van acryl of olieverf.
Een mooi voorbeeld is : "Het meisje met de parel" van Vermeer, waar enkelen van ons mee aan de slag gingen.
De resultaten waren verbluffend en het was een aantal weken een pittige leerschool!
Met gebruik van palet, paletmes en penselen ontstaan er, dankzij Dolgor, mooie resultaten in het door haar ruim aangeboden assortiment van prachtige kleuren.
Daaraan toegevoegd is het onderlinge contact heel gezellig en stimulerend, met als start van de ochtend een heerlijke kop koffie!

Joke Terpstra