BORROWED SPACES, the place, the space

15-12-2012 t/m 16-12-2012

Weekendtentoonstelling met o.a. Ronald de Ceuster, Rene Eicke, Mark Kramer, Loes ten Ascher, Biop, Gerard Koek, Ienke Kastelein, Andre Pielage. De kunstenaars reageren met minimale ingrepen op de sporen in een leegstaande voormalige huishoudschool uit de jaren '30.
Opening 15 december om 15.00 | Inleiding Ronald de Ceuster | zondag 10.00 - 17.00 |
Rollecate | Tesschenmacherstraat 9 Deventer
Elaine Vis BORROWED SPACES, the place, the space

LANGSAMundLEISE

11-03-2012 t/m 08-04-2012

In een maatschappij met een overvloed aan goederen en informatie is gerichte en geconcentreerde aandacht schaars en dus kostbaar geworden. Producenten en organisaties zoeken nonstop aandacht en het resultaat is dat we vaak shoppend, multitaskend, zappend of netwerkend onze aandacht versnipperen.
De tentoonstelling toont het werk van negen beeldend kunstenaars (NL) die het langzame en stille in hun werk plaatsen tegenover vluchtigheid en versnippering.

De deelnemende kunstenaars zijn: Peter Bogers (www.peterbogers.com), Marian Bijlenga (www.marianbijlenga.com), Isabel Ferrand (www.sites.google.com/site/isabelferrand), Truus van den Heuvel (www.truusvandenheuvel.nl), Jorrit Paaijmans (www.krablabbab.nl), Andr√© Pielage (www.andrepielage.nl), Henri√ętte Santing (www.jacquelinesanting.nl), Alf Slegers (www.alfslegers.nl), en Elaine Vis (www.elainevis.nl)

Opening en nevenprogramma
Zondag 11 maart 11 -17 uur
Inleiding door freelance curator JAN HOET om 12 uur

Meer informatie
zie www.kuenstlerforum-bonn.de en www.stiltekunst.nl/aandacht