Cash & Carry

29-11-2014 t/m 21-12-2014

Tussen kunst & design bij Kunstliefde

Unieke en persoonlijke cadeaus tijdens Cash & Carry bij Kunstliefde!
In de weken voor de feestdagen wordt Kunstliefde weer omgetoverd tot een warenhuis voor kunst en design. Tijdens de traditionele eindejaarstentoonstelling van Kunstliefde kunt u werk kopen voor kleine prijzen tot max. € 500,-. De tentoonstelling biedt originele kunstwerken van kunstenaarsleden en toegepaste kunst van jonge en gerenommeerde Utrechtse designers.
Eline Peek Cash & Carry
Eline Peek Cash & Carry
Eline Peek Cash & Carry

Z.T. ledententoonstelling

13-09-2014 t/m 12-10-2014

Kunstliefde organiseert twee maal per jaar haar traditionele ledententoonstelling. De tentoonstelling geeft een schitterend en gevarieerd overzicht van vele kunstenaarsleden. De veelzijdigheid en eigenheid van de kunstenaars staat hierbij voorop.

Opening tentoonstelling: De Ledententoonstelling wordt op zondag 14 september om 16.00 uur geopend door Marja Bosma, conservator moderne hedendaagse kunst Centraal Museum Utrecht

50 kunstenaars in beeld

30-08-2014 t/m 07-09-2014

De afgelopen anderhalf jaar heeft de Utrechtse kunsthandelaar Marcel Gieling uitvoerig gesproken met vijftig hedendaagse Utrechtse beeldende kunstenaars. Hij deed daar periodiek verslag van in de Utrechtse internetkrant DUIC. Deze vijftig portretten zijn nu in een boek gebundeld dat op zaterdagmiddag 30 augustus in KuuB wordt gepresenteerd. Tevens is dan in een verkooptentoonstelling, van al deze kunstenaars tenminste één werk te zien. Vijftig aan Utrecht gelieerde hedendaagse kunstenaars in één tentoonstelling, dat is naar onze mening nog nooit vertoond!