Jaarkeuze

Utrechtse Kunstmarkt

01-09-2017 t/m 03-09-2017

Binnenkort opent Utrecht het Culturele seizoen o.a. met de Utrechtse Kunstmarkt. Ik ben uitgenodigd hieraan deel te nemen en nodig je bij deze van harte uit om mijn nieuwe werk te komen bekijken. Ik ben zelf aanwezig op 1, 2 en 3 september en zie ernaar uit je daar te ontmoeten.

De Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt: 1 september t/m 3 september 2017 op de Maliebaan

Na drie succesvolle Kunstmarkten op het Janskerkhof, is dit jaar de Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt op het zuidelijk deel van de Maliebaan:
• Vrijdag 1 september van 16.00 tot 22.00 uur
• Zaterdag 2 september van 14.00 tot 22.00 uur
• Zondag (Culturele Zondag) van 14.00 tot 20.00 uur

Elf Utrechtse beeldende kunstenaars tonen hun recente werk in pagodetenten. Sommige van hen hebben speciaal voor deze presentatie nieuw werk gemaakt.

De deelnemers zijn: Eefje van den Braak (keramist, www.eefjevdbraak.nl), Harry Dukker (fotograaf, www.harrydukker.nl), Annette Fienieg (illustrator/tekenaar, www.annettefienieg.nl), Jim Harris (schilder/tekenaar, www.jimharris.nl), Luuk Huiskes (fotograaf, www.luukhuiskes.nl), Jacolien de Jong (tekenaar, www.jacoliendejong.kunstinzicht.nl), Semiramis Oner Mühürdaroglu (schilder/tekenaar, www.atelier.semiramis.nl), Sonja van Rijn (schilder/tekenaar, www.ateliertij.nl), Manju Sharma (schilder, www.manjusperspetive.com), Marco de Vente (tekenaar, www.marcodevente.nl)

De elf kunstenaars zijn geselecteerd door Jeroen Hermkens (schilder/tekenaar) en Jaap Röell van KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur. Naast het bezichtigen en kopen van allerlei vormen van kunst kunt u de kunstenaars zelf ook ontmoeten en de verhalen bij hun werk leren kennen. Tevens is er op het terrein weer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te doen bij de bar en is er een divers programma aan side-entertainment zoals muzikale invulling in samenwerking met Tivoli Vredenburg en creatieve activiteiten voor kinderen. Op zondag 3 september maakt de Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt deel uit van de beeldende kunstenroute in het kader van Culturele Zondag.

De Utrechtse Kunstmarkt is mede mogelijk gemaakt door ondernemersvereniging Het Fluwelen Handvat, de bewonersvereniging van de Maliebaan en de Gemeente Utrecht.

Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt
Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt
Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt