Pick up the pieces

06-03-2024 t/m 16-03-2024

In Galerie kunstRUIM, in het centrum van Amsterdam, is van 6 t/m17 maart de expositie “Pick Up the Pieces” te zien. Werk van een gevarieerde groep kunstenaars (8), werkend in verschillende disciplines. Te zien zijn schilderijen, tekeningen, foto(collages), keramiek, gips, brons en multimedia. Laat je meevoeren in een wereld die blijft verwonderen, zoek verborgen landschappen en de pracht van de natuur, ontdek waar aarde en zijn levensvormen onderdeel uitmaken van een oneindig Universum. Zoek de vergankelijkheid, de observaties uit de dagelijks leven, de composities in kleur en verf en de herinneringen verwerkt in kunst. Maak kennis met Iet Kortschot, Roland Broekhuis, Daphne Verheijke, Wichert van Engelen, Caroline van Beekhoff, Norti Kowalski, Fred Boven en Jeannet Klement. Kortom laat je verrassen. Iedere dag zijn er twee kunstenaars aanwezig, ga met ze in gesprek, kijk rond en kopen mag natuurlijk ook!
Norti ART Pick up the pieces

Klimaatexpo 2022

17-09-2022 t/m 04-12-2022

Op zaterdag 17 september was het zover de geweldige feestelijke opening van KlimaaatExpo ’22
Deze tentoonstelling over klimaatverandering verbeeld door kunstenaars laat enorme diversiteit zien en benadrukt dat klimaatverandering de allergrootste uitdaging van de huidige en komende generaties is, maar biedt ook hoop voor de toekomst.
Dat kan je zeker zien bij mijn kleurrijke foto collage afgedrukt op fineart -Hahnemule hemp met de titel "Mother nature has so much to offer dont waste it" verwijst naar een overvloedige aarde vol van leven. Het is bijna organische hoe het in Kasteel Nijenhuis (Wijhe/Heino past als of het er nooit meer weg wil.
De Argumend Realety speciaal gemaakt om te bekijken tijdens de klimaatexpo, brengt mijn werk tot leven . De (AR) ATIVIVE app is gratis te downloaden in de App Store en zowel in het museum/Kasteel Nijenhuis als de website te bekijken.
De klimaatexpo is van 17 september tot 4 december 2022 te zien in
Museum De Fundatie (Zwolle), Academiehuis De Grote Kerk (Zwolle) en Kasteel Nijenhuis (Wijhe/Heino).
Norti ART Klimaatexpo 2022