Dreamworld

01-12-2008 t/m 31-12-2008

De expositie wordt gegeven in het kader van het kunstboek "Dreamworld" van Paulette Snijders dat per 01 december het levenslicht zal zien.
Paulette Snijders Dreamworld
"Dreamworld"
Cover van het Kunstboek van Paulette Snijders.

Zomerexpositie in de aalbekerhoeve

18-06-2008 t/m 29-06-2008

De Aalbekerhoeve is een typisch Limburgse, monumentale carr├ęboerderij waarin zowel het atelier als de galerie van de kunstenares Paulette Snijders-Bremen is ondergebracht.

Atelier/Galerie Aalbekerhoeve is idyllisch gelegen in Aalbeek, op de hoofdverbinding tussen Nuth en Hulsberg, centraal tussen Heerlen en Maastricht.

Als u de Aalbekerhoeve wilt bezoeken, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken (zie adresgegevens). In de maanden mei t/m juni is de galerie en de beeldentuin iedere zondag van 14.00 tot 18.00 uur geopend. Tevens is er een grote jaarlijks terugkerende zomerexpositie begin september met meerdere kunstenaars. Tijdens uw bezoek aan de galerie, kunt u tevens een kijkje nemen in het atelier van kunstenares Paulette. Zij werkt hier fulltime aan haar bijzondere schilderijen en beelden.

Behalve aan haar kunst, besteedt Paulette ook heel wat uurtjes aan haar beeldentuin. Door deze inspanningen is de Aalbekerhoeve in een tot de verbeelding sprekend, natuurlijk decor ingebed.
Paulette Snijders Zomerexpositie in de aalbekerhoeve
De zevende hemel
Paulette Snijders Zomerexpositie in de aalbekerhoeve
A rose is a rose
Paulette Snijders Zomerexpositie in de aalbekerhoeve