Donderdag 11 december 18:00 in De Salon naast de kerk van Amsterdam Ruigoord: Kunstveiling van Stichting GLOBE ALIVE

11-12-2014 t/m 11-12-2014

Mijn werk 'Asteria' (2012) doet mee aan de kunstveiling van Serious Request 2014!
Het doel van Serious Request 2014 is aandacht te genereren voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

De slogan rond dit goede doel is Girls for Girls / Girls Just Wanna Make Art!
De veiling wordt vastgelegd op beeld en film en begeleid door diverse soorten live muziek.

Over het werk:
Ásteria' betekent 'ster'. Zij is de sterregodin uit de Griekse mythologie, één van de weinige godinnen die zich aan de liefdesbetuigingen van Zeus onttrok. Zeus veranderde haar in een kwartel (ortyx), waarop zij zich in zee stortte en transformeerde in het drijvende eiland Ortyga op Sicilië.

Het werk is gesigneerd en wordt aangeboden in een wit gebeitste houten lijst inclusief passe-partout. Afmetingen staand 60x80cm.

Ik wens alle geïnteresseerden veel plezier bij de veiling!

Sprankelende groet,
Therese
Thérèse van de Berg Donderdag 11 december 18:00 in De Salon naast de kerk van Amsterdam Ruigoord: Kunstveiling van Stichting GLOBE ALIVE

Welkom bij de Open Atelierdagen van BK49 Kunstenaarscollectief in Amsterdam !

22-11-2014 t/m 23-11-2014

In ons sfeervolle gebouw nabij het Oosterpark (inclusief ruime lift !) tonen 32 kunstenaars op 22 en 23 november hun werk in het eigen atelier.

Het gebouw biedt een heerlijk dwaalspoor langs kunst van diverse disciplines: schilderijen + beeldhouwwerken +muziek +mode+ fotografie+ tekeningen + poëzie + theater + design + sieraden + meubels

Beide middagen worden opgeluisterd met korte concerten van viola da gamba in de diverse ateliers. Ook kunt u kennismaken met een uitgebreid aanbod aan cursussen en workshops.

In de koffie-corners kunt u voor een redelijk bedrag volop genieten van koffie of thee met een stuk van onze zelfgebakken taarten.

Graag tot ziens op 22 of 23 november !
Thérèse van de Berg Welkom bij de Open Atelierdagen van BK49 Kunstenaarscollectief in Amsterdam !