De Wondere DAS wereld van.... Cor !

Mijn inspiratie als Selfmade Daskunstenaar deed ik op door een artikel in Sept. in het AD 2013, ene Bob van Persie (vader van Robin) uit Rotterdam vertelde over zijn kunstwerken,hij maakte van bv maandbladen poppetjes en verwerkte deze tot kunstwerken en exposeerde in Engeland waar zijn zoon voetbalde. Na een uitnodiging van Bob heb ik mijn 1e kunstwerk...... met hem gewisseld..... wat zeer emotioneel was.Het zette er mij toe...... dat ik met stof ging werken, het werden STROPDASSEN die veelzijdig mooie en VROlijk van kleur zijn...... en papier verkleurd met de tijd.

Nu geeft Cor vd Geest....... stropdassen een Up-cycling...... 2e leven door er VROlijke kleurrijke Daskunstwerken van te maken. Zo gebruikt ik van de das....zowel de merklabels als de voering in mijn werken,ook de binnenzijde van een STROPDAS benut ik......dat alles levert een scala aan verrassende veelzijdige kleuren op..... door hun geweven samenstellingen. Cor' s werken zijn zowel FIGURATIEF als ABSTRACT en EXPRESSIONISTISCH.

Exposeerd op uitnodiging 28/28 Aug.2015 in De Beurs van Berlage in A.dam
Rectificatie!!!
Door terugtrekking van mede-exposant gaat 28/29 Aug 2015. exposeren in De Beurs van Berlage niet door !

Graag kom ik u tegen op een expositie waar u 10% korting krijgt op al mijn werken.
Ook te zien op FACEBOOK .
NIEUW ...... per 2-2-2016...... ingelijste Reproducties eigen werken (18x13 cm) om zelf een collectie van mijn werken samen te stelling of gewoon per stuk, tevens ook ingelijste 18x13 cm echte PUPPETs.....

De wondere DAS wereld van.... Cor !

Hoogachtend,

Cor van de Geest / Selfmade Daskunstenaar

Tevens....wist u ...dat mijn recente (strop) Daskunstwerk " 3811 KG 11 " (postcode Mondriaanhuis) veel overeenkomsten heeft met de " Victory Boogie Woogie " (New York) van Mondriaan!
Wat “ 3811 KG 11 “ voorstelt, wil ik u enige toelichting geven, het is net als Victory Boogie Woogie voorstelt in New York met zijn straten en gebouwen, mijn werk.... stelt het gerenoveerde Mondriaanhuis 2017 voor...wat inhoud...alle kamers en ruimte's op verschillen verdiepingen, alwaar 2 werken van mij tot 25-1-2018 te bewonderen waren.
Zo geeft mijn recente werk een andere kijk op het Kunstwerk “ 3811 KG 11 “ (postcode)
Mondriaanhuis.
Mijn PASSIE ….(strop) Daskunst…. deel ik vooral….. door te exposeren bij de vergeten
groep ouderen in verzorgingshuizen en instellingen met weinig of geen budget.
Het geeft mij veel voldoening en…..veel bewondering bij de bewoners ….. zij horen er ook bij !
Doe eens….echt wat terug !

Voor vragen even 06-11491218.

VROlijke groet van,

Cor van de Geest