De Grafiekdrukkerij: het echte handwerk


De Grafiekdrukkerij

Alweer 20 jaar heeft De Grafiekdrukkerij haar werkplaats in Loods 6.
In het atelier wordt o.a. gewerkt met technieken als linodruk (hoogdruk) en etsen (diepdruk). In lessen, workshops en met projecten leren de deelnemers de mogelijkheden van deze druktechnieken kennen, te onderzoeken, toe te passen en ermee te experimenteren.

Let op: ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de workshops.

De deelnemers zijn leerlingen uit het Primair en Voortgezet Onderwijs, studenten, professionele kunstenaars, vormgevers, en amateurs, met en zonder ervaring.
Met persoonlijke aandacht voor wat je kunt en wilt, wordt vakkennis en expertise gedeeld en uitgewisseld. Het is ‘Slow Printing’ in optima forma, in het huidige digitale tijdperk.
Ervaar het plezier van het echte handwerk en informeer naar de mogelijkheden!

Werkplaats
Is bedoeld voor grafiek-makers en liefhebbers, met enige ervaring, die nieuwsgierig zijn naar -de mogelijkheden van- druktechnieken, hoog-en diepdruk (denk aan lino en houtdrukken, drogenaald en etsen, monotype).
Wil je in een langduriger proces aan je ontwikkeling werken, de faciliteiten en mogelijkheden van de Werkplaats en diverse druktechnieken onderzoeken, ermee experimenteren, met elkaar bespreken, gebruikmakend van mijn ervaring en expertise, in de sfeer van een kleine groep gelijkgestemden? Dan is Werkplaats iets voor jou!
Werkplaats is één keer per maand, 's avonds, van 19.30 tot 22.30 uur.


- Individueel.
- met je familie, vrienden, collega’s (workshops, teambuilding).
- ook educatieve lessen of projecten (PO en VO, HBO).
- in opdracht (bijv. een portret van je kind, geliefde, kunst in oplage).

Informatie en aanmelden:

De Grafiekdrukkerij, Loods 6, KNSM laan 225
info@grafiekdrukkerij.nl
www.grafiekdrukkerij.nl
Carola Rombouts