Els is een schilder met een grafische achtergrond. Meestal werkt zij figuratief, in haar eigen stijl. Momenteel is zij in de ban van het schilderen van meerluiken. Deze meerluiken bestaan uit een geheel van kleine doekjes, die samen een overweldigend kleurenpalet vormen, dat de kijker meeneemt in o.a. landschappen en zeegezichten.

Dergelijke doekjes zijn, in opdracht, zelf samen te stellen. Erg leuk idee voor een kado....Meerdere kleine doekjes, met één thema, vormen samen een groot doek!

Haar interesse in architectuur heeft geleid tot tal van grote twee- en drieluiken met gebouwen in een verrassend perspectief!

Bomen hebben de laatste tijd vooral de aandacht. Op groot en klein formaat.

Naast het schilderen is fotograferen een grote passie. Els legt talloze beelden vast, als inspiratiebron, als herinnering, maar ook gewoon omdat ze schoonheid ziet in alles om zich heen.

Els werkt ook in opdracht.Els is a painter with a background in graphics. She created figurative works in her own style, she now paints abstract on multiple canvases. They consist a number of small canvases which together convey a striking color palet and forms which the viewer may interpret as land or seascapes.

In addition her interest in architecture has inspired her to create diptychs and triptychs with buildings with a surprising perspective.

Trees have the most of attention nowadays, in big and smaller format.

Photography is one of her passions. For inspiration, but also because she sees beauty in anything around her.

Els also does commission work.