Mijn werken bevinden zich op het snijvlak tussen design en kunst. Het functionele aspect (verlichting) en de strakke, minimalistische voorstelling neigen naar design, terwijl de combinatie met schildertechniek meer richting kunst gaat.

Licht is het terugkerend thema in mijn werken. Zowel in directe vorm met led verlichting als in indirecte vorm met reflectie of de voorstelling.

Naast licht, speelt kleur een belangrijke rol in mijn werken. Ze zijn over het algemeen kleurrijk zonder schreeuwerig te worden. Ik streef ernaar om met kleur- en materiaalgebruik de aandacht te trekken en tegelijkertijd de rust te bewaren.

Het merendeel van mijn kunstwerken bestaat uit wandobjecten waarin ik verschillende materialen combineer. Bijvoorbeeld metaal, hout, plexiglas, led en schilderingen met acrylverf.
Je kunt mijn kunstwerken omschrijven als vernieuwend, eigenzinnig, minimalistisch en een tikkeltje tegendraads. Mijn werk onderscheid zich door een keurige afwerking en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.
Curriculum Vitae
Wegens mijn perfectionistische aard zijn mijn werken keurig afgewerkt.