Mijn kunstwerken beelden bijna altijd een verhaal uit, want ik maak nooit zomaar kunst. Hiervoor zoek ik nadat ik mijn verhaal heb bedacht altijd inspiratie op hoe ik het beste mijn verhaal en gevoelens kan uitbeelden op het doek. De meeste van mijn kunstwerken gaan over het verleden, ervaringen die ik in mijn leven heb meegemaakt en over actuele onderwerpen.
De achterliggende verhaal in mijn kunstwerken is op het eerste gezicht niet meteen te zien. De titels die ik aan mijn werken geef, zijn vaak gebaseerd op het onderwerp in mijn kunstwerken.

Mijn werk is abstract en daarom verdwijnen de meeste herkenbare elementen uit mijn schilderijen.
Of andere mensen de waarheid zullen zien en begrijpen en mijn verhaal in mijn werk ontdekken, hangt van de persoon af. Iedereen interpreteert iets op zijn eigen manier, een voorwerp kan voor mij een ander betekenis hebben dan voor een ander persoon. Hier speelt ook mee dat ik vaak ook symbolen gebruik, die niet bekend zijn in de maatschappij waar ik nu in leef, maar die wel betekenis hadden voor de maatschappij waar ik vroeger in leefde.
In mijn werk kunnen verschillende onderwerpen inzitten, zoals geschiedenis, politiek, protest, verhaaluiting en gevoelens. Dus wat ik met mijn werk wil bereiken hangt per schilderij af, maar centraal staat toch vaak de geschiedenis waarmee ik wil vertellen wat er gebeurt is in het verleden.