In de jaren '70 is mijn artistieke ontwikkeling begonnen, Bij Atelier Bur in Amsterdam volgde ik een 2-jarige cursus etsen en een workshop in Bretagne. Gegrepen door dit medium heb ik jarenlang mijn eigen ets-atelier gehad.
Begin jaren '90 ben ik naar een andere medium overgestapt en keramieklessen gaan volgen bij Marian de Voogd te Amsterdam. In 2004 heb ik een tentoonstelling van mijn schalen in de GO Gallery gehad. Tussen de bedrijven door heb ik gedurende 4 jaar hoorcolleges kunstgeschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd.Bij de serie schalen was ik al schilderkundig gaan werken, waarbij werk Gerrit Benner, Jackson Plollock en Willen de Kooning inspiratiebronnen waren.
Een deel van mijn schilderijen heeft te maken met de schokkende realiteit in de wereld, zoals die tot ons komt middels de media. De vluchtigheid van bijvoorbeeld een krantenfoto zet ik om in een schilderi. Deze schilderijen vallen onder de rubriekstitel It's a Wild World.Landschappen zijn mijn andere inspiratiebron.