Niet erkende slechthorendheid

In 2013 werd ik bevangen door een impressionistisch schilderij van Isaac Israƫls. Het schilderij vertelde in enkele kleurrijke en sierlijke penseelstreken het beeldverhaal van een paar jonge mensen op het strand. De schoonheid van de dame in gele jurk. Het was prachtig. Mijn ogen en mijn hart gingen open. Er was ineens iets wat ik begreep. Dat gevoel had ik bij andere kunstuitingen nog niet eerder zo intens beleefd. Ik had toen ook net de fotografie ontdekt. In mijn verwondering, starende naar het schilderij dacht ik, ik weet niet hoe en of het me gaat lukken maar zo zou ik graag willen fotograferen...

Op mijn website www.Quitama.com ziet u mijn creatieve fotografie, het thema Twintig jaar niet erkende slechthorendheid. Mijn fotografie is geboren vanuit deze eerste twintig levensjaren als niet erkende slechthorende, gevolgd door twintig jaar als horende. Deze levenservaring heb ik vertaald in beeld waar kracht uitspreekt.

Vanaf 2018 is het tijd om mijn hart te volgen. Fotografie als verdienste, vanuit concept, vanuit samenwerking.

Heeft u interesse in mijn verhaal, in mijn kunst, in een samenwerking of anderszins: neem vrijblijvend contact met mij op.


Quitama Everaardt