Ik geloof dat wij spirituele wezens zijn, zielen, unieke expressies van dezelfde Goddelijke essentie. Wij incarneren in een menselijke gedaante, en zijn de eerste 7 levensjaren bezig met een proces dat in de psychologie individuatie en separatie wordt genoemd. Wij leren op eigen benen te staan en ontwikkelen een ego of persoonlijkheidsstructuur. Dat gebeurt met ieder van ons en is een noodzakelijk onderdeel van onze ontwikkeling. Wij vergeten echter in dit proces in toenemende mate dat we allemaal goddelijke wezens zijn met een ongekend scheppingspotentieel. Maar die vlam gaat nooit uit. De Sufi’s schrijven over de wind die je in je oor fluistert: ‘remember who you are…’

Ergens zit die wijsheid opgeslagen en ieder heeft zo zijn eigen manier om daar contact mee te maken. Voor mij zijn Sjamanen voorbeelden van zielen die contact kunnen maken met deze bron van wijsheid. Door chanten, door het gebruik van plantmedicijnen, door rituelen, door trance. Mij heeft dat altijd geïntrigeerd. In regressiesessies heb ik contact kunnen maken met een aantal van mijn vorige levens, en nu ben ik in staat om bewust die verbinding te leggen en te communiceren met mijn Hogere Zelf en mijn Gidsen, zodat ik toegang krijg tot vermogens op het gebied van heling en creatie die sluimerden in een deel van mij waar ik nog geen toegang had.

Herken je dat brandende verlangen om jouw verborgen en diepere weten te ontsluiten en je hele potentieel te ontdekken? Geloof jij ook dat je een innerlijke wijsheid hebt, en antwoorden op vragen over de ware aard van je leven, je bestemming en je pad? Maar weet je niet hoe je daarmee in contact kunt komen? Misschien kunnen de schilderijen die door mij komen, je helpen je eigen oude wijsheid te ontsluiten en je te herinneren hoe je verbonden bent met de universele bron van licht en liefde; jouw essentie.
Je kunt je eigen ritueel bedenken om bewust stil te staan bij je vragen, je dromen te visualiseren en dankbaar te zijn voor alles wat jou in je leven ondersteunt. Deze schilderijen vragen je om je vanuit een andere bewustzijnstoestand te verbinden met de diepere lagen in het schilderij. Op die manier kunnen ze je helpen om nog bewuster te gaan leven, te genieten van de reis die je aan het maken bent en meer liefde en geluk te ervaren, ook in de ogenschijnlijk kleine aspecten van jouw leven.
Curriculum Vitae
Curriculum Vitae (2)