Kantoor/atelier/werkplek aangeboden op Oudeschans
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsAmsterdam House of Arts & Crafts biedt haar prachtige ruimte aan de Oudeschans te huur aan. De ruimte is twee jaar geleden geheel in oude staat terug gebracht. Dit levert een prachtige ruimte van 59m2 op aan de Oudeschans op de begane grond met uitzicht op de Montelbaanstoren.

Momenteel is de ingang.....
(2 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
29-10-2018 t/m 29-01-2019 - Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam
Lichte workshopruimte aangeboden in hartje Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsIn Amsterdam House of Arts & Crafts aan de Oudeschans te Amsterdam is een prachtige veelzijdige workshopruimte beschikbaar. Hier vinden de workshops en cursussen van Jouw stoute schoenen plaats, maar ook Puur events organiseert hier workshops voor bedrijven en particulieren. Vanaf januari 2019 zullen.....
(3 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
29-10-2018 t/m 29-10-2019 - Expositieruimte Amsterdam
Creatieve werkplekken te huur bij Amsterdam House...
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsAmsterdam House of Arts & Crafts biedt een aantal werkplekken aan voor kunstenaars of creatieve ondernemers.

We bieden een eigen werkplek met tafel, wifi en kastruimte en gebruik van de faciliteiten van het atelier, lijmtafels, snijtafels en dergelijke. Kosten 315 euro inclusief btw.

Naast de atelierruimte.....
(4 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
29-10-2018 t/m 29-04-2019 - Atelier / werkruimte Amsterdam
Workshops bij Jouw stoute schoenen
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsJouw stoute schoenen organiseert cursussen en workshop tassen en schoenen maken. Tijdens de workshops en cursussen ligt het accent op het maken van kwalitatief mooie producten die uniek en persoonlijk zijn. Het eigen ontwerpidee ligt ten grondslag aan alle cursussen, wij bieden de juiste begeleiding.....
(4 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
08-08-2018 t/m 08-08-2019 - Vakantiecursussen Amsterdam
Naaicursus - leer naaien of verbeter je techniek
Amsterdam
start maandag 24 September 2018

Tijdens deze cursus leer je verschillende (basis)technieken die essentieel zijn om je eigen kleding, tassen of andere objecten te kunnen naaien, aan te passen of, te ontwerpen. Van het recht stikken op de naaimachine, het aanpassen en gebruiken van patronen en inzetten.....

Amsterdam House of Arts and Crafts
08-08-2018 t/m 08-08-2019 - Cursussen Amsterdam
Zomercursus Schoendesign - design en maak je eigen schoenen
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsWe hebben nog plaats van 20 tot en met 25 augustus. Schrijf je snel in dmv een mail naar info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com en maak in zes dagen je eerste paar schoenen. Onder deskundige begeleiding van Esther van Schagen leer je de fijne kneepjes van het vak.

Je maakt een schoen naar eigen ontwerp.....
(3 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
30-07-2018 t/m 30-01-2019 - Vakantiecursussen Amsterdam
Vrij werken in groot atelier
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsBen je op zoek naar een inspirerend atelier om jouw idee├źn tot leven te brengen? Werk je met papier, textiel, leer, verf, wol of garens? Ben je op zoek naar een inspirerende plek waar je zo af en toe je creativiteit kunt laten stromen?

Dan hebben wij de plek voor jou waar je dat kunt doen. Amsterdam.....
(2 foto's)

Amsterdam House of Arts & Crafts
30-07-2018 t/m 30-07-2019 - Atelier / werkruimte Amsterdam
cursussen schoenen en tassen maken
Amsterdam
Amsterdam House of Arts & CraftsHet atelier van Amsterdam House of Arts & Crafts wordt door Jouw stoute schoenen gebruikt voor haar lessen schoenen en tassen maken.

Tijdens de lessen leert u vanaf de basis hoe u uw schoen- of tasontwerp tot leven kunt brengen. Er zijn geen speciale vereisten. Iedereen kan een paar schoenen of een.....
(1 foto)

Amsterdam House of Arts & Crafts
19-02-2018 t/m 19-02-2019 - Expositieruimte Amsterdam