Kunstenaarsstatement schrijven, je kunstvisie als empowerment
Waalwijk
Heb je altijd al je kunstenaarsstatement willen schrijven? Het verhaal achter jouw werk, voor op je website, als muurtekst bij een expo of om in contact te komen met een galerie? Dat kan nu tijdens de workshop ‘Kunstenaarsstatement schrijven, je kunstvisie als empowerment’!

Met het schrijven van.....

Nicolette Peters
23-01-2019 t/m 23-01-2020 - Workshops Waalwijk
Verhaal/Beeldtaal, een kunsttraject naar de kern van jouw verhaal
Waalwijk
Nicolette PetersBen jij kunstenaar en wil je jouw beeldend werk verdiepen, je drijfveren onderzoeken en de uitdrukkingsvorm die daarbij past, weten waar jij voor staat met jouw kunst en je eigen plek veroveren in de kunstwereld? Ga dan mee op deze inspirerende zoektocht naar de kern van jouw verhaal en maak een statement!

Werkwijze:
De.....
(1 foto)

Nicolette Peters
23-01-2019 t/m 23-01-2020 - Cursussen Waalwijk
Gastexpositie, samenwerken met collega kunstenaars
Waalwijk
Nicolette PetersMijn kunst- en ontwerpatelier, Sein Vormgeving, gevestigd in de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje, uit de tijd van de leder- en schoenenindustrie, is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum van de.....
(1 foto)

Nicolette Peters
23-01-2019 t/m 23-01-2020 - Expositieruimte Waalwijk
de Kunstpraktijk, reflecteren met de onderzoekende kunstenaar
Waalwijk
Nicolette PetersDonderdag 21 februari is er weer een bijeenkomst van de Kunstpraktijk! Kom je ook een collectieve beeldanalyse maken van je eigen kunst?

Ben jij kunstenaar en nieuwsgierig naar de kijk van andere ‘reflective practitioners’ op jouw werk? Wil jij met collega's praten over de oorsprong van je werk, het.....
(1 foto)

Nicolette Peters
23-01-2019 t/m 23-02-2019 - Workshops Waalwijk