99 (158)

Flexibele plekken te huur in creatief atelier / Gelegen aan de Diepenhorstlaan 5 te Rijswijk 3e etage, lift aanwezig

Raymond | (Rijswijk)

Flexibele plekken te huur in creatief atelier / Gelegen aan de Diepenhorstlaan 5 te Rijswijk 3e etage, lift aanwezig

Ray's Projects bevindt zich op één van de bekendste bedrijventerreinen van de Randstad, de Plaspoelder in Rijswijk. Een plek die bekend staat om een veelkleurige werklandschap met ruimte voor werken, wonen, leren en recreëren. Inspiratie all around dus! Er is voldoende parkeergelegenheid rondom en achter het gebouw.


Wil je een plekje huren bij Ray’s Projects? Dat kan!
Mijn sfeervolle en prachtige lichte atelierruimte heeft een oppervlakte van circa 70m2, Ook voor kleine groepen is het een geschikte en knusse locatie. Mijn atelier is zeer geschikt voor creatieve workshops, teambuilding/groepsuitjes, workshops voor vrijgezellen of andere creatieve bijeenkomsten.

Ben je een startend beeldend kunstenaar, ontwerper, pottenbakker of amateur kunstenaar, en heb je thuis te weinig ruimte of geen goed licht? Ook dan kun je bij mij een plekje huren.


Tarieven Startende Kunstenaars:

Kortlopende projecten:

Per dagdeel 3 uur € 25,00
Per dagdeel 5 uur € 45,00
Volledige dag € 95,00
(11:00-22:30)

Je kunt boeken tot aan 22:30 uur, meerdere dagdelen of dagen of lange periodes zijn bespreekbaar. Inclusief Schildersezel, tafel en stoel, frisdrank, vruchtensap, koffie en thee.

Doorlopende projecten:
De kleine workshopruimte is ongeveer 20m2 en is apart afsluitbaar. Er is een vaste plek voor twee amateur kunstenaars of 1 (mode) ontwerper en 1 amateur kunstenaar en ect. Ruimte is beschikbaar per 1 juli 2020. Er is een goede nieuwe naaimachine aanwezig, en meer dan voldoende ezels. Voor deze ruimte geldt een minimale gebruikersfee van minimaal 2 maanden, de ruimte is 5 tot 7 dagen per week te betrekken tot aan 22:30 uur, tenzij aangepast vanwege omstandigheden,mede ateliergebruikers of feestdagen. Ruimte is apart afsluitbaar en er is ook voldoende opbergruimte.

€ 140,00 per maand voor 5 dagen per week
€ 185,00 per maand voor 7 dagen per week

Inclusief gebruik van wifi, keukentje, koelkastje, onbeperkt koffie,frisdrank en thee, gezamenlijke ruimte, opberg stelling, trolley voor je spullen, naaimachine en schildersezels.

www.raysprojects.nl

31-03-2020 t/m 01-07-2020

Raymond ( Rijswijk ) Atelier / werkruimte

Stuur een bericht naar "Raymond"