1 (48)

Doordat de nationale en locale overheden alleen kunstenaars misbruiken structureel

StopCorruptieStemZe225+1wegMaart | (Den-Haag)

De nationale en lokale overheid, hebben niks met kunst, alleen mis en gebruiken ze deze doelgroep wel om locaties op te pimpen, om deze kunstenaars weer later weg te jagen, als omgeving levendiger is gemaakt door de kunstenaars.
Zijn vele voorbeelden, de *echte* kunstenaars weten zelf wel waar ik het over heb, de vriendjes krijgen panden goedkoop toegewezen en in hun bezit, zoals o.a. te zien is bij Omar Munie.
Welke zogenaamd een pand krijgt en gegunt door gemeente den-haag, omdat hij een projectje heeft dat hij doelgroep helpt, aan werk.
Alleen ben ik al meer dan 20 jaar bezig om met Kunst-Trust een pand te verkrijgen van de overheid, waarbij ik geen hulp krijg van de overheid, terwijl ik het zonder winst oogmerk wil doen.
De corruptie en fraude van de nationale en lokale overheden helpen alleen zichzelf aan panden, plus jun vriendjes zie maar o.a. aan Krikke welke panden kocht in Arnhem.
Maar ook zie je aan Denk, welke eerder een pand aankocht, toen hij in andere gemeente zat, dan bestemming veranderd zo ken ik er vele, kunstenaars de echte, laat u niet mis en gebruiken stop daarmee.
Je ziet ook selecte groepje kunstenaars welke zgn kunst mogen verkopen aan gemeente, dan wel opdrachten krijgen van hen.

24-02-2019 t/m 24-02-2020

Stuur een bericht naar "StopCorruptieStemZe225+1wegMaart"