26 (41)

Herdenkingsportret: een dierbaar kunstwerk ter herinnering

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort | (Breda)

Herdenkingsportret: een dierbaar kunstwerk ter herinnering

Een postuum portret - kunst ter nagedachtenis aan een geliefde.

Wanneer een dierbare is overleden is een schilderij een tijdloos en liefdevol aandenken. Kunst biedt troost en geeft een gevoel van verbinding. Eva van den Hamsvoort schildert een herinneringsportret naar aanleiding van foto's of videobeelden. De maat van het kunstwerk is naar wens: klein en intiem tot en met royaal groot. Eva werkt met verschillende technieken en stijlen: geabstraheerd, met symboliek, impressionistisch, expressief of juist minimalistisch en ingetogen. In zwart/wit, met subtiele tinten of juist kleurrijk. Bij zo'n dierbare, persoonlijke herinnering is het goed vooraf wensen zorgvuldig door te nemen in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Kunst biedt een tijdloze herinnering.

Een geschilderd portret van een dierbare geeft een tijdloos beeld. Eva schildert niet 'fotografisch gedetailleerd', maar geeft een impressie, zodat de essentie van een persoon zichtbaar is. Het warme gevoel dat een geliefde bij je oproept wordt op een kunstzinnige wijze zichtbaar.

Symbolische kunst

Als herinnering aan een dierbare is een portret een mogelijkheid, maar denk ook aan een schilderij van een symbool dat bij iemand past, een favoriet landschap of een abstract kunstwerk waarin de lievelingskleuren zijn verwerkt. ART Eva Maria maakt kunst op maat naar aanleiding van jouw specifieke wensen.

Neem contact op om je wensen door te spreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als je nog geen beeld hebt, wat voor kunstwerk je wilt, kan ART Eva Maria verschillende ideeën geven. Samen komen we tot een mooi en dierbaar resultaat.

www.art-evamaria.com/herdenkingsportret

10-05-2022 t/m 10-05-2023

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht
Geschilderd portret laten maken als herinnering aan een dierbare.

Stuur een bericht naar ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort