3 (31)

Nieuw: Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort | (Breda)

Nieuw: Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort

Vier het leven en de liefde met een Love & Life Paint!

Je kent misschien het fenomeen 'Live Event Painting' en Live Paint Eva Maria. Dit is een live schilderij op locatie gemaakt tijdens een feest of event. Een leuk alternatief is een Love & Life Paint. Binnen de 1,5 meter maatschappij worden geen grote evenementen en feesten op locatie gegeven. In kleine kring wordt er wel getrouwd of een intiem (familie-) feest gevierd. Denk ook aan jubilea, een diner met je gezin of geliefde, verjaardagen, coronaproof bijeenkomsten of virtuele events. Omdat Live schilderen op jouw bijzondere gelegenheid vanwege de 'social distancing' nu praktische beperkingen heeft, biedt ART Eva Maria de mogelijkheid om een prachtig 'Love & Life Paint' schilderij te maken naar aanleiding van foto’s. Op de dag van de gelegenheid zelf, dient een mooie Kunstcadeaubon als geschenk. Het schilderij wordt na aanlevering van de foto’s of video gemaakt en binnen twee weken afgeleverd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op met ART Eva Maria. Samen nemen we je wensen goed door om tot je droomschilderij te komen!

Wat is een Love & Life Paint?
Een schilderij om het leven en de liefde te vieren door ART Eva Maria.
Dit is een kunstwerk, door Eva van den Hamsvoort gemaakt van jouw lievelingsfoto. Een foto van je huwelijksaanzoek, een innige omhelzing, hand in hand op jullie meest favoriete vakantieplek. Alles kan in een Love & Life Paint. Ook meerdere foto’s kunnen gecombineerd worden tot één schilderij.

Als je bijvoorbeeld een familiedag hebt georganiseerd waarin het hele gezin of familie compleet is en je wilt daar een fantastisch blijvend aandenken van hebben. Een schilderij is dan een origineel en kunstzinnig cadeau. Verras je partner, geliefde, gezin, familie of jezelf met een Love & Life Paint.

Een schilderij kan bijvoorbeeld ook een bijzondere gebeurtenis uit je leven verbeelden: de geboorte van een kind, een huwelijk, de dag dat je een belangrijk diploma haalde, maar ook een bijzonder bezoek aan een vriend of familielid in een verzorgingstehuis. Een belangrijke levensgebeurtenis verdient een schilderij!

Eva schildert vanaf foto’s. Eventueel kan ze die zelf maken op de bijzondere dag, maar vaak zijn er al veel foto’s voorhanden met smartphones of camera’s gemaakt! Zelfs een ‘frame’ uit een video kan als basis voor het schilderij dienen. Een Love & Life Paint is anders dan een Live Paint of Live Event Painting, waar live op locatie geschilderd wordt.

Kunstenares Eva schildert vanaf haar atelier, geïnspireerd door jouw leven. Daardoor heeft ze ook de rust en tijd om het helemaal perfect af te werken en de puntjes op de i te zetten in haar eigen stijl. Het schilderij wordt voorzien van een satin vernislaag en is klaar om op te hangen. Het kunstwerk kan opgehaald worden in het atelier in Breda of het kan bezorgd worden. Vraag een offerte aan. En als je vragen hebt, stel ze gerust.

De schilderijen zijn geschilderd met hoogwaardige acrylverf op houten spieramen, bespannen met puur linnen, voor geprepareerd met 3 lagen witte gesso primer. Prijzen zijn vanaf €400.

Onderwerpen voor een Love & Life Paint zijn talrijk. De volgende thema's: levensgebeurtenissen, mensen, dieren, gebouwen en plaatsen zijn het waard om vast te leggen op doek!

• De geboorte van een kind
• Je grote liefde
• Je mooiste vakantieherinnering
• De hele familie is compleet op een groot feest of diner
• Een huwelijk
• Het jawoord
• Je favoriete vakantiebestemming
• Het weerzien van een verre vriend
• Een diploma-uitreiking
• Een oratie
• Een ontroerende speech
• De eerste stapjes van je kind
• Een jubileum
• Je geboortehuis
• Je best friend forever
• Het jaarlijkse kerstdiner met vrienden of gezin
• Een nieuwe puppy of kitten
• Een familie uitje
En nog veel meer

Kortom: alles waar jij graag aan terug wilt denken.

Kijk voor alle info op de website, voor vragen neem gerust contact op:

naar de website

26-02-2021 t/m 26-02-2022

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht
Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort.
Schilderij van een dagje uit naar het strand met het hele gezin.
FAMILIEPORTRET - GROEPSPORTRET - GEZINSPORTRET
ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht (2)
Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort.
Schilderij van een bijzondere verjaardagslunch: de hele familie is in het vakantiehuis in het buitenland.
FAMILIEPORTRET - GROEPSPORTRET - GEZINSPORTRET
ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht (3)
Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort.
Schilderij van huwelijk.
FAMILIEPORTRET - GROEPSPORTRET - GEZINSPORTRET - TROUWPORTRET - HUWELIJKSPORTRET
ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht (4)
Love & Life Paint. Door ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort.
De familie en de honden allemaal bij elkaar. De kinderen en hun geliefden gaven de (schoon)ouders graag een groot schilderij cadeau!
FAMILIEPORTRET - GROEPSPORTRET - GEZINSPORTRET

Stuur een bericht naar "ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort"