3 (31)

Het woordportret

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort | (Breda)

Het woordportret

Ken jij het ‘Woordportret’ al? Dit is een nieuwe kunstvorm om een persoon of bedrijf te portretteren. Het is een verzameling van woorden die kenmerkend is voor de persoon of organisatie. De teksten vormen een kunstwerk: een ‘wordcloud’ of ‘tagcloud’.

Voor een zakelijke toepassing bestaat het woordportret uit fragmenten die het bedrijf samenvatten, zoals: kernwaarden, productnamen en het logo. Ook de teamleden kunnen als een gestileerd portret terugkomen op het doek. Met een woordportret in de bespreek-, ontvangst- of wachtruimte maak je een creatief statement en laat je zien waar je als organisatie voor staat.

Een woordportret kent veel gezichten en is een origineel cadeau voor een jubileum, bedrijfspresentatie, verjaardag, huwelijk en andere zakelijke of feestelijke gelegenheid. Het kunstwerk wordt geschilderd met duurzame verf. Meer info vind je op de site.

www.art-evamaria.com/woordportret

05-12-2021 t/m 05-12-2022

ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht
Het woordportret is een nieuwe kunstvorm om een persoon of bedrijf te portretteren. Schilderij: ART Eva Maria | Eva van den Hamsvoort.

Stuur een bericht naar "ART Eva Maria / Eva van den Hamsvoort"