11 (14)

Kijk!Kunstgalerie

vincent r.w.h.rijs | (Amsterdam)

Kijk!Kunstgalerie

Kijk!Kunstgalerie bestaat nu 2 1/2 jaar en is bijzonder succesvol met een vast kijkerspubliek....dus een "Kijk" galerie / etalage waarin werk uit allerlei disciplineswordt geëxposeerd.Inmiddels hebben daar zo'n 19 beeldend kunstenaars hun werk laten zien.
De expositieruimte is volledig ingericht met grijze achterwand(en)ophangsysteem en verlichting. De etalage is pl. 7 meter lang en is beschikbaar gesteld door AH, Stadionweg 177 Amsterdam. Website van de "kijk"etalage: : www.kijkkunst.simplesite.com
Er is nog wat ruimte voor exposities in 2022. Ons principe berust op zelfwerkzaamheid, d.w.z. dat de kunstenaar zelf alle werkzaamheden verricht voor het inrichten van een expositie!
De procedure om te kunnen exposeren is als volgt: Een expositie duurt 2 maanden, maandelijkse kosten € 30,==

Een eventuele toekomstige exposant stuurt ons, het Kijk!kunst team, een aantal foto's van werk dat je in de Kijk!Kunst galerie zou willen exposeren. Als je een website hebt stuur ons dan ook je web adres of locatie waar we meer informatie kunnen krijgen over jou en je werk. Daardoor krijgen we een meer volledig beeld... als we dan nog vinden dat we geen helder idee krijgen van je werk, maar het wel interessant vinden, kunnen we bij je langsgaan in het atelier of studio.

Als we op grond van de foto's en website gegevens meteen ja zeggen bieden we je een periode aan om te exposeren. Dat dien jij dan te bevestigen door de overeenkomst te ondertekenen. In de maand voorafgaand aan je expositie komen we sowieso bij je langs om te bespreken wat je gaat exposeren en allerlei praktische zaken. Overigens vinden wij een prof. of amateurstatus niet doorslaggevend, wèl authenticiteit,kwaliteit en verrassing! Over wel of niet accepteren van werk wordt niet gediscussieerd.
Werk wordt getoond in een vrij, voor iedereen zichtbare (woon)omgeving dus moet wel aan voorwaarden voldoen.
onze email: kijkkunst77@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/kijkkunstStadionbuurt2018
website: www.kijkkunst.simplesite.com

www.kijkkunst.simplesite.com

01-07-2021 t/m 01-01-2022

vincent r.w.h.rijs ( Amsterdam ) Expositieruimte
Kijk!Kunst Kijkgalerie

Stuur een bericht naar "vincent r.w.h.rijs"