19 (19)

Workshop collage, PLAYING CARDS WITH COLLAGE

Atelier-Oosterbosch | (Amsterdam)

Workshop collage, PLAYING CARDS WITH COLLAGE

Workshop collage PLAYING CARDS WITH COLLAGE.
19 juli - 25 juli 13.00 - 16.00 uur, aansluitend een hapje en drankje.
Tijdens de expositie van Tinca Veerman organiseert Atelier Oosterbosch in Amsterdam een drietal workshops analoge collage maken met Tinca.
PLAYING CARDS WITH COLLAGE is een middag met een mix van verhalen, eten en drinken, zelf aan de slag, techniek en compositie. Kunstenares Tinca Veerman is een succesvol inter- nationaal collage artiest. 
Tijdens de workshop vertelt zij over wat ze meemaakt, hoe zij zich als kunstenaar de afgelopen twintig jaar ontwikkeld heeft en hoe zij aandacht heeft gekregen via de fysieke en social media. Tinca geeft inzicht in het ontstaan van haar collages en geeft tips en trucs om zelf aan de slag te gaan en te blijven. 
Spreekt collagetechniek je aan, wil je delen, geïnspireerd raken, knippen en plakken dan ben je van harte welkom bij Playing Cards With Collage
Locatie: Atelier Oosterbosch, Vinkenstraat 154, Amsterdam
Materialen, hapjes, drankjes en meer…
Prijs 75 euro incl. Btw.
Geef jezelf op of vraag meer informatie bij anita, via info@atelier-oosterbosch.nl
Max. 6 deelnemers per workshop, Veilig met 1,5 meter afstand.

Analoog collage kunstenaar TINCA VEERMAN exposeert ‘Black & White, Blue Waves’ solo bij Atelier Oosterbosch in de Amsterdamse Jordaan met een overzicht van collages 2016 - 2020.
Veerman, afgestudeerd aan ArtEZ, Arnhem 1990, is vanaf 2002 intensief met collage technieken aan de slag gegaan. Zij is vertegenwoordigd op verschillende internationale platforms als collage-kunstenaar. Tinca heeft tentoonstellingen, kunstresidenties en publicaties op haar naam staan.
Zij mixt vintage beelden in zwart, wit en blauwgrijze tonen tot boeiende intuïtieve beelden.
Haar composities zijn krachtig en verleidelijk vreemd.
Vorm en kleur tot op de millimeter nauwkeurig afgestemd. Verleidelijk.
Gebalanceerde beelden tussen realiteit en vervreemding in. Sterke composities die nooit vervelen. Beelden die alles overlaten aan de toeschouwer. Dat is onmiskenbaar de stijl van Veerman.

Collages van Tinca Veerman zijn gepubliceerd door kunstplatforms als THE JEALOUS CURATOR en KOLAJ MAG. Tinca nam deel aan collage kunstresidentie en festival KAOS 2019 in Slovenië en aan de verschillende COLLAGISTAS Festivals in Europa.
Sinds 2014 ontwerpt Veerman de boekomslagen van internationaal poëzie bestseller Michael Faudet NZ. Recent exposeerde Veerman in Amsterdam bij onder meer Sexyland, Popinnart en Cloud Gallery.

Expositie ”Black & White, Blue Waves”, is te zien op afspraak t/m 5 aug. 2020.

www.atelier-oosterbosch.nl

10-07-2020 t/m 10-10-2020

Atelier-Oosterbosch ( Amsterdam ) Workshops
Atelier-Oosterbosch ( Amsterdam ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Atelier-Oosterbosch"