Galerie Steenwijk

Expositie is afgelopen

Dubbelexpositie van Willie Hakvoort (Zwolle - schilderijen) en Hulitje Talsma (Gorredijk - keramiek en sierpapier)

Tentoonstelling 17-09-2020 t/m 10-10-2020 > Steenwijk
Galerie Steenwijk Dubbelexpositie van Willie Hakvoort (Zwolle - schilderijen) en Hulitje Talsma (Gorredijk - keramiek en sierpapier)
Galerie Steenwijk Dubbelexpositie van Willie Hakvoort (Zwolle - schilderijen) en Hulitje Talsma (Gorredijk - keramiek en sierpapier) (2)
Galerie Steenwijk Dubbelexpositie van Willie Hakvoort (Zwolle - schilderijen) en Hulitje Talsma (Gorredijk - keramiek en sierpapier) (3)
Galerie Steenwijk Dubbelexpositie van Willie Hakvoort (Zwolle - schilderijen) en Hulitje Talsma (Gorredijk - keramiek en sierpapier) (4)
Willie Hakvoort Zwolle – Schilderijen
Zoals de wind invloed heeft op het weer, zo bepalen kleuren en beweging van penseel en paletmes uiteindelijk het resultaat van de schilderijen van Willie Hakvoort. Mooie kleuren en texturen zijn bepalend in de schilderijen van onder meer landschappen en abstract werk.

Hiltje Talsma Gorredijk – Keramiek
Als een kind stak ik de klei uit het land van mijn vader en maakte er knikkers en kommetjes van. De verbondenheid met deze grond leidde tot een passie voor het vormgeven in klei. Een wonderschone combinatie van keramiek en sierpapier is het zichtbare resultaat van deze passie.

De stichting "Galerie Steenwijk" bestaat sinds 1966 en is gevestigd boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.

De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstellingen te presenteren met een hoge kwaliteit.
In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoonstellingen, waarvan de toegang altijd gratis is.

Het postadres van de galerie is uitsluitend: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities:
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Steenwijk"