Toos van Holstein

Expositie is afgelopen

The 70-Series and More

Tentoonstelling 03-10-2020 t/m 29-11-2020 > Diepenheim
Galerie Àlafran in Diepenheim toont de langs diverse galerieën reizende expositie van Toos 'The 70-Series and More'. De tentoonstelling is opgebouwd uit 70 kleinere kunstwerken, te weten 35 ingelijste olieverven van 20-25 cm en 35 mixed mediawerken op alu-dibond van 25-25 cm, en een reeks grotere olieverfschilderijen.
Toos van Holstein Middelburg
atelier Toos van Holstein, Korendijk 56, Middelburg
Toos van Holstein Middelburg (2)
Happy hour, olieverf
Toos van Holstein Middelburg (3)
Duomo,olieverf
Toos van Holstein Middelburg (4)
Expectations, olieverf

Als onafhankelijk denkend kunstenaar heeft Toos van Holstein ( in 2016 Nederlands Briljanten Kunstenaar via de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar) al haar hele kunstenaarsleven lang, tegen de modetrends in, gekozen voor haar eigen weg. De weg van haar "figuurlijke kunst", zoals ze die noemt. Met haar rijke fantasie en zeer persoonlijke kleurgebruik schept zij een volstrekt eigen wereld op haar olieverfschilderijen, gebaseerd op herkenbare elementen. Maar wel een wereld met vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, waarin ook vaak de invloed van de vele culturen op aarde te bespeuren is.
Daarnaast is Toos van Holstein ook bekend vanwege haar steendrukken, aquarellen, beelden in brons, aluminium en kunststof en haar digitale werken op alu-dibond.
Ze exposeerde bij galerieën en andere kunstcentra in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Italië, China en de USA.

Openingstijden

+31118642071
altijd open op de 1ste zondag van de maand (behalve januari) van 13-17 uur

Stuur een bericht naar "Toos van Holstein"