Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Geknoopt, gehaakt en geweven!

Tentoonstelling 03-10-2020 t/m 22-11-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Geknoopt, gehaakt en geweven!
In Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum is van 3 oktober tot en met 22 november een expositie te zien van werkstukken die gemaakt zijn van allerlei garens en textiel. De drie makers zien het als een leuke uitdaging om de handwerkmaterialen ook nog te combineren met andere materialen, zoals hout, keramiek en papier.

Mogelijkheden uitproberen en met handwerktechnieken iets maken waar je blij van wordt! Dat is de boodschap van deze expositie. Marianne Kimmann gebruikt graag natuurlijke materialen zoals wol, gras en hout. Tineke Heijne laat fleurige weefexperimentjes en andere probeersels zien.

Er zijn ook mooie handgemaakte boekjes. Geerte Klok maakt boekomslagen met textielrestantjes en ander materiaal dat voorhanden is. Daarbij borduurt ze vaak voort op schilderijen die ze eerder gemaakt heeft met acrylverf of bijenwas.

Workshop Hangertje knopen
Op vrijdag 9 oktober, 10 tot 12 uur, kun je meedoen aan een workshop bij Beeldbrengers. Je maakt een hangertje van 17 cm lang als kennismaking met het macraméknopen. Kosten: € 20,-. Aanmelding via beeldbrengers@gmail.com.

De expositie wordt op zaterdag 3 oktober om 14.00 uur geopend.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers