MLB Galerie

Expositie is afgelopen

Buurtexpo "Moooi .... zelf gemaakt!"

Tentoonstelling 20-08-2020 t/m 23-08-2020 > Amsterdam
MLB Galerie Buurtexpo Moooi .... zelf gemaakt!
Moooi… Zelf gemaakt!

Buurtexpositie de Baarsjes met werk van Danica Olujic, Dennis van Beek, Daphne van Dijk, ellen tekent, Joke Engel, Storm Everts, Soxna Fall, Margreth Hoek, Vera Ore, Mieke de Rijk, Emmy Schrempft, Frea Spanjaard, Joop Souverein, René Wagenaar en Linda Zeelig

De zomerhit van MLB Galerie!

Van 20 tot en met 23 augustus organiseert MLB Galerie voor alweer de zevende keer haar zomerse buurtexpositie met werk van 15 buurtbewoners. Hiermee wil de galerie het talent uit de Baarsjes in het zonnetje zetten en de buurt de kans geven dit talent te ontmoeten. Zowel professionele als hobbykunstenaars presenteren hun werk: verrassend gevarieerd en veel moois voor schappelijke prijsjes!

Digitale opening: woensdag 19 augustus vanaf 17.00 uur
Vanwege de coronabeperkingen vindt de opening plaats via een zoomverbinding. Maximaal 90 mensen kunnen vanaf 16.45 uur meekijken door op de link te klikken op www.mlbgalerie.nl.

Professionele kunst en hobbyproducten in één expositie! Moeten zij zich met elkaar meten? Misschien niet. Bij beide zie je de aandacht voor kleur vorm, inhoud en uitdrukking, plus het plezier en de behoefte om iets te creëren. De rest is in the eye of the beholder. Het geëxposeerde werk varieert van ontroerende ‘kinder’tekeningen tot liefdevolle vogeletsen, van beschilderde presse papiers tot beschilderde fingerboards, van borduurwerkjes tot kleiwerkjes en natuurlijk verschillende soorten originele sieraden.

Buitenkans
Aan de professionele kunstenaars biedt de buurtexpositie de kans om zich in een informele sfeer te presenteren aan hun nabije omgeving. Voor de hobbyisten is het een gelegenheid om met hun ‘verborgen talent’ in de openbaarheid te treden. En de bezoekers van de expositie hebben de buitenkans om te ontdekken wat voor moois er allemaal zo vlakbij gemaakt wordt. Bij Moooi… Zelf gemaakt! kunnen buurtgenoten elkaars passie leren kennen, zich laten inspireren en wellicht iets heel moois aanschaffen, voor zichzelf of voor een ander. Plezier voor iedereen!

Voor de buurtexpositie wordt de galerie ingericht in een huiselijke sfeer waarin ieders werk goed tot zijn recht komt en waar iedereen kan binnenlopen en een praatje maken. Er staat altijd een hapje en een drankje klaar. Gratis!

De buurtexpositie is een bewonersinitiatief en wordt mede mogelijk gemaakt door Inspiratieteam de Baarsjes

Tentoonstelling: donderdag 20 t/m zondag 23 augustus 2020
Openingstijden: do, vr, za: 13.00 - 18.00 uur; zo 13.00 - 16.00 uur
Let op: de toegang zal gereguleerd zijn i.v.m. het coronavirus.
Digitale opening: woensdag 19 augustus vanaf 17.00 uur via zoomverbinding

Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie
MLB Galerie Amsterdam

Een bijzondere expositieruimte aan de Witte de Withstraat, de kunststraat in Stadsdeel West (voorheen de Baarsjes), Amsterdam. Het bekijken en beleven van de exposities in deze galerie is elke maand een cadeautje. Soms mooi, soms ontroerend...
Naast fascinerende kunst zijn er ook kunstcadeautjes (gemaakt door verschillende kunstenaars) te zien en te koop!

Openingstijden

vrijdag, zaterdag en zondag van 12 - 18 uur. Op zaterdag en zondag zijn de kunstenaar(s) zelf aanwezig.

Contact

MLB Galerie
Witte de Withstraat 32a
1057XZ Amsterdam
Nederland
Tel: 0653703279

mlbgalerie.nl

198 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar MLB Galerie