de kleine toonzaal

Expositie is afgelopen

Keramische beelden van Marijke van Vlaardingen en schilderijen van Simone Stawicki

Tentoonstelling 01-03-2021 t/m 25-05-2021 > Huizen
de kleine toonzaal Keramische beelden van Marijke van Vlaardingen en schilderijen van Simone Stawicki
Expositie Marijke van Vlaardingen en Simone Stawicki
de kleine toonzaal Keramische beelden van Marijke van Vlaardingen en schilderijen van Simone Stawicki (2)
Werk van Simone Stawicki
de kleine toonzaal Keramische beelden van Marijke van Vlaardingen en schilderijen van Simone Stawicki (3)
Een keramisch beeld van Marijke van Vlaardingen
Van 1 maart t/m 25 mei 2021 is de expositie van Marijke van Vlaardingen (keramische beelden) en Simone Stawicki (schilderijen) te bezichtigen in de kleine toonzaal, Eemlandweg 7 in Huizen. Een bijzondere expositie van twee kunstenaars die internationale bekendheid genieten.

Marijke van Vlaardingen toont in haar keramische beelden de schoonheid van het onvolmaakte. Haar mensen en dieren hebben iets doorleefd’s, iets beschadigd’s. Ze tonen de barsten en littekens van het leven en op de één of andere manier hebben ze het toch gered. Haar werk is zintuigelijk, choquerend en niet voor ieder toegankelijk, maar ze heeft wel veel fans in Europa en daarbuiten.

Simone Stawicki toont werken met het thema 'China'. Na een reis in 2006 naar China, werd Stawicki geïnspireerd door de landschappen en de cultuur van China. Deze expositie toont ze de werken die zij naar aanleiding daarvan gemaakt heeft. Er zijn schilderijen te zien van acrylverf en monotypes.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen. De openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl.

De kleine toonzaal is een galerie met wisselende duo-exposities.

Openingstijden

De kleine toonzaal is geopend de eerste zaterdag & zondag (eerste weekend) van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur of op afspraak.

Stuur een bericht naar "de kleine toonzaal"