Het Gele Huis

Laatste week

Getekend door de tijd

Tentoonstelling t/m 28-04-2024 > Breda
In april brengt Het Gele Huis een expositie van fotograaf Fred Sonnega en beeldend vormgever Carla Gerritzen (Cager). Onder de titel ‘Getekend door de tijd’ laten ze een selectie van hun werk zien. Freds foto’s laten de vergankelijkheid der dingen, het verval, zien. Monumentale onderwerpen in de natuur en architectuur zijn Freds inspiratiebronnen.
Carla’s werk is letterlijk getekend gedurende een hele lange tijd. Ze reageert soms ook op wat er in een bepaalde tijd speelt, wat leidt tot nieuwe series werk. Verzamelingen bijvoorbeeld. Dit is voor Carla een thema dat ze zowel in video als op doek tot uitdrukking brengt. Galerie open vrijdag en zondag 14-17 en zaterdag 11-17. En op afspraak.
Het Gele Huis Breda
Het Gele Huis Breda (2)

Het Gele Huis in Princenhage is een culturele ontmoetingsplek in het oude dorp Princenhage, wijk in Breda. We bieden iedere maand een expositie van een lokale kunstenaar of groepen kunstenaars. We organiseren workshops en lezingen over kunst en cultuur. Er zijn concerten en cursussen, bijvoorbeeld filosofie. Onze ruimte wordt veel gebruikt voor teken- en schilderklassen. Er is ook een winkel in leuke kleinkunstartikelen. Kortom, een aantrekkelijke plek in het hartje van Princenhage, waar mensen elkaar graag ook even ontmoeten voor een kopje koffie of een wijntje aan onze gezellige bar.

Openingstijden

De exposities zijn gratis te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden:
Vrijdag en zondag van 14-17 en zaterdag van 11-17.
Op onze website staat het volledige programma

Stuur een bericht naar Het Gele Huis